10.9 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMilitar arestat preventiv după ce a bătut un om în talcioc

Militar arestat preventiv după ce a bătut un om în talcioc

Un militar a fost arestat preventiv după c a lovit un om într-un talcioc și l-a lăsat inconștient. Conflictul a pornit de la o bicicletă furată, iar omul lovit are nevoie de cel puțin 35 de zile de spitalizare, conform Parchetului Militar București. 

Incidentul a avut loc în talciocul din Buzău.

Militarul este cercetat pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii publice. El a fost inițial reținut, joi, pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Buzău a admis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

„La data de 01.09.2024, în jurul orelor 10:40, în timp ce se afla (militarul inculpat – n.r.), împreună cu un civil, care îi sustrăsese o bicicletă persoanei vătămate, la poarta de acces auto a Târgului Talcioc Buzău, a lovit cu pumnul în zona feței pe persoana vătămată O.D.C., cu o intensitate care a pus victima în stare de inconștiență, producându-i leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată prin 35-40 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Persoana cu care se afla militarul, și care furase bicicleta victimei, a fost plasată sub control judiciar, mai precizează procurorii.

Citeşte şi: Accident rutier grav în Defileul Jiului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS