14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO bătrână a scăpat de viol după ce și-a muşcat agresorul de gură

O bătrână a scăpat de viol după ce și-a muşcat agresorul de gură

O bătrână a scăpat de viol după ce și-a muşcat agresorul, un recidivist care a atacat-o în propria casă, când vroia să o pupe.

Agresiunea a avut loc duminică noaptea, când, în jurul orei 23.15, un bărbat, cunoscut cu antecedente penale, a intrat în casa unei bătrâne din Arad pentru a o viola.

„Inculpatul B.F. s-a apropiat de persoana vătămată, care se afla întinsă în pat, şi, profitând de starea de vulnerabilitate vădită a victimei datorată vârstei sale înaintate (84 de ani) şi a bolilor de care suferă, precum şi prin constrângeri fizice, respectiv prin prinderea victimei de braţe şi astuparea gurii cu mâna, a încercat să o sărute pe gură.

Cu toate acestea, inculpatul nu a reuşit să sărute persoana vătămată întrucât aceasta din urmă s-a apărat şi l-a muşcat de buza inferioară, motiv pentru care agresorul a părăsit locuinţa, ieşind pe fereastra camerei dinspre stradă”, a transmis vineri Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

În urma agresiunii, bătrâna a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare aproximativ 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul, acuzat de violare de domiciliu şi tentativă la agresiune sexuală, a fost identificat şi reţinut miercuri. Joi, instanţa emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Două adolescente aflate în grija statului au fost sechestrate, drogate și violate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS