14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProxenet român faimos, găsit mort într-o închisoare din Spania

Proxenet român faimos, găsit mort într-o închisoare din Spania

Cristian Săndulache, unul dintre cei temuți interlopi români din Spania, a fost găsit mort în închisoarea din Cordoba. Acesta fusese condamnat la 55 de ani pentru proxenetism.

Frații Săndulache au condus unul dintre clanurile cele mai puternice și violente din Spania, înainte să fie arestați. Începând cu 2016, interlopii constănțeni au început să racoleze tinere din România, prin metoda ”lover boy”. Le duceau ulterior în Spania și le obligau să se prostitueze și să transporte droguri în vagin. Uneia dintre victime interlopii i-au tăiat o mână cu sabia.

Femeile își desfășurau activitatea în cluburi și bordeluri. Erau terorizate, bătute, umilite, înfometate și violate. Dacă refuzau să întrețină relații sexuale cu bărbații veniți în localuri, victimele erau supuse unor tratamente de nedescris.

Condamnați fără drept la eliberare condiționată

În 2018, câteva dintre victimele lor au avut curajul să facă plângere la poliție pentru sclavie, exploatare sexuală, violență, amenințare cu moartea.

După un proces care a durat doi ani, frații Săndulache au fost condamnați la 55 și, respectiv, 53 de ani de închisoare. Niciunul dintre ei nu a primit dreptul la eliberare condiționată. De asemenea, fiecare a trebuit să achite o amendă de câte 500.000 de euro pentru spălare de bani, și împreună daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale rețelei lor de prostituție.

Un proces ulterior, încheiat acum câteva luni, pentru un singur cap de acuzare, le-a mai adăugat aproape 24 de ani la sentință, fiecăruia.

Recent, fratele cel mare, Cristian, a avut o altercație în închisoare și a fost trimis în izolare. Acolo a fost găsit fără suflare de către gardieni. Nu este cunoscută exact cauza morții, dar presa locală scrie că s-ar fi spânzurat.

Citeşte şi: Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS