18.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr reținut după ce a omorât o femeie ca să o jefuiască

Tânăr reținut după ce a omorât o femeie ca să o jefuiască

Un tânăr, de 21 de ani, din Porumbacu de Jos care a omorât o femeie la Racoviţa a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat sâmbătă IPJ Sibiu.

„Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos. Cercetările în acest caz sunt continuate”, a precizat sursa citată.

Cum a avut loc crima

O femeie, de 69 de ani, din localitatea sibiană Racovița, a fost legată, lovită și lăsată să moară de către hoții veniți să s-o jefuiască. Doi suspecți au fost reținuți în acest caz.

Victima a fost găsită de o rudă, în șură, fără suflare, vineri dimineață. Femeia era legată și avea un căluș în gură. Criminaliștii și medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul a survenit în cursul zilei de joi.

Bănuielile s-au îndreptat către doi tineri, unul din Avrig și celălalt din Porumbacu de Jos. Aceștia au fost depistați în mai puțin de o oră, la o pensiune din Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi imobilizat-o şi lăsat-o pe bătrână în șură. Apoi ar fi scotocit prin casă și i-ar fi găsit portofelul, în care era un card cu 8.000 de lei. S-au dus la Sibiu, unde au făcut cumpărături și ar fi scos o parte din bani, de la un bancomat.

Victima era nașa tatălui unuia dintre suspecți, iar anchetatorii bănuiesc că tinerii știau că femeia avea bani.

Citeşte şi: Comuna gălățeană Slobozia Conachi, evacuată cu ajutorul armatei. 700 de locuințe sunt afectate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS