17.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGoogle Maps vine cu noi îmbunătățiri 

Google Maps vine cu noi îmbunătățiri 

Experiența Google Maps pe Android Auto va fi îmbunătăţită, Google adăugând o nouă funcție utilă pentru șoferi.

Cea mai recentă actualizare introduce opțiunea „Add Stop”. Aceasta permite utilizatorilor să adauge opriri suplimentare pe traseu înainte de a porni la drum. Oferă mai multă flexibilitate în planificarea rutelor, eliminând limitarea anterioară la o singură destinație.

Până acum, utilizatorii Android Auto puteau configura o singură destinație în Google Maps, însă cu noua funcție „Add Stop”, aceștia pot planifica opriri multiple direct din aplicație, îmbunătățind siguranța și ușurința de utilizare. Funcția este disponibilă după actualizarea la cea mai recentă versiune a Google Maps și poate fi accesată fie prin ecranul tactil, fie prin comenzi vocale, scrie ziare.com.

Recent, Google Maps pe CarPlay a primit funcții noi

Această actualizare vine în contextul unor îmbunătățiri continue pe toate platformele. Recent, Google Maps pe CarPlay a primit funcții noi, inclusiv raportarea incidentelor și un vitezometru integrat, care afișează atât limita de viteză, cât și viteza curentă direct pe ecran. Mai mult, Google Maps va importa din ce în ce mai multe date de la Waze, oferind informații despre camerele de trafic și alte incidente.

Google Maps, o alternativă din ce în ce mai avansată la Waze

Pe viitor, funcția de raportare a incidentelor va fi introdusă și pe Android Auto, transformând Google Maps într-o alternativă din ce în ce mai avansată la Waze, deși Waze continuă să ofere mai multe opțiuni pentru raportarea obstacolelor pe drum.

Citeşte şi: Gorj: Un muncitor de la UM Sadu, ars cu acid sulfuric

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS