24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu

O nouă amânare în procesul lui Vlad Pascu

În dosarul în care este judecat Vlad Pascu, Judecătoria Mangalia a decis o nouă amânare la termenul de azi, 20 septembrie. Următorul termen este stabilit pe 18 octombrie, în lipsa expertizelor de la INML.

Judecătoarea Carmen Claudia Berevoescu a stabilit un nou termen în dosarul 2 Mai, peste aproape o lună, întrucât nu sunt gata expertizele medico-legale ale victimelor care au supraviețuit accidentului, a declarat, pentru HotNews.ro, avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familiile victimelor. Este a două amânare pe acest motiv, conform hotnews.ro.

Judecătoria Mangalia așteaptă rezultatele de la INML

Judecătoria Mangalia așteaptă rezultatele de la INML, întrucât, în funcție de acestea, poate decide schimbarea încadrării juridice, din vătămare corporală în vătămare corporală cu circumstanțe agravante în cazul celor doi tineri răniți. Adrian Cuculis a explicat, în august, că această schimbare a încadrării poate adăuga șase luni la pedeapsa lui Pascu.

La ședința de judecată de astăzi, Vlad Pascu a fost prezent prin videoconferință, conform Ziua de Constanța.

În 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Citeşte şi: Dosarul Revoluţiei, retrimis la Parchetul Militar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS