15.1 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul de vizitare al Muzeului Castelul Corvinilor se modifică

Programul de vizitare al Muzeului Castelul Corvinilor se modifică

Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara trece la programul de iarnă. Începând de la 1 octombrie, acesta urmează să fie deschis pentru public între orele 9.00-17.00, a anunţat, luni, administraţia locală.

„Turiştii care ajung la Muzeul Castelul Corvinilor din Hunedoara în următoarea perioadă trebuie să ştie că programul de vizitare se modifică începând de la 1 octombrie. În perioada 1 octombrie-31 martie, cel mai frumos castel din România va putea fi vizitat după următorul program: luni: 12.00 – 17. 00, marţi – duminică: 09.00 – 17.00”, se arată pe pagina de socializare a Muzeului Castelul Corvinilor, conform Agerpres.

Castelul a fost vizitat anul trecut de 392.000 de turişti

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost desemnat Destinaţia Anului 2024 la categoria „Atracţii cultural-educative”, într-o competiţie organizată de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului în parteneriat cu mai multe asociaţii de profil din industria de turism.

Castelul a fost vizitat anul trecut de 392.000 de turişti, conform datelor publicate de Direcţia Generală de Administrare Monumente şi Promovare Turistică Hunedoara.

Citeşte şi: Un bărbat străin a fost găsit mort într-un imobil din Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS