22.8 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajata unei firme de curierat a comandat colete cu un nume fals, apoi le-a furat din depozit

Angajata unei firme de curierat a comandat colete cu un nume fals, apoi le-a furat din depozit

Angajata unei firme de curierat a comandat colete cu plata ramburs pe un nume fals, apoi le-a furat din depozit. Femeia este cercetată pentru furt, înşelăciune şi fals informatic.

Incidentul a avut loc la sediul din Târgoviște al firmei de curierat, iar coletele au fost comandate de la mai multe magazine online. Prejudiciul este estimat la aproximativ 57.000 de lei.

„La data de 3 octombrie a.c., pentru administrarea probatoriului într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt, înşelăciune şi fals informatic, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocniţa. În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada 29 iunie – 3 iulie, bănuita, în timp ce ar fi fost angajată a unei societăţi comerciale de curierat, cu punct de lucru în municipiul Târgovişte, ar fi comandat de pe diferite site-uri mai multe colete, folosind nume fictive, pe care, ulterior, le-ar fi sustras din depozitul societăţii.

Faţă de tânără a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca vineri să fie prezentată magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Un șofer băut a trecut cu TIR-ul peste un bărbat cu care se certase

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS