22.8 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesoară rănită de o bucată de tencuială căzută din tavan

Profesoară rănită de o bucată de tencuială căzută din tavan

O profesoară a fost rănită, vineri, după ce o bucată de tencuială s-a desprins din tavan în incinta unui liceu din Arad.

Incidentul a avut loc la Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta”, din centrul oraşului Arad. Clădirea a fost renovată recent de autorităţile locale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, o bucată de tencuială a căzut peste o profesoară de 51 de ani, pe un hol al şcolii.

„La locul evenimentului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a fost alocată o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Totodată, au fost anunţaţi reprezentanţii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii”, a transmis ISU.

Victima a fost găsită în stare stabilă, conştientă şi cooperantă. Ea a fost preluată de echipajul medical pentru îngrijiri.

Pompierii arădeni au împrejmuit locul pentru ca niciun elev sau cadru didactic să nu mai treacă pe acolo până nu se verifică dacă mai există pericol. 

Citeşte şi: Femeie reținută de poliție după ce și-a însușit o sacoșă cu bani găsită pe stradă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS