19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi bărbaţi răniţi după ce balustrada scării unui restaurant din Constanța s-a rupt şi au căzut de la etaj

Doi bărbaţi răniţi după ce balustrada scării unui restaurant din Constanța s-a rupt şi au căzut de la etaj

Doi bărbaţi au fost răniţi după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când se aflau la o petrecere la un restaurant din Constanţa, au căzut de la etaj, după ce s-a rupt balustrada scărilor exterioare.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 01.30 polițiștii de la Secţia 4 din Constanța au fost sesizaţi că două persoane ar fi căzut de la etajul unu al unui restaurant de pe strada Arcului.

Doi bărbaţi răniţi

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba de doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv 65 de ani. Din primele cercetări rezultă că cei doi s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe scări. În cădere, s-a rupt balustrada scărilor. Bărbaţii au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ, conform Agerpres.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute s-a primit o solicitare prin serviciul de urgenţă 112, pentru doi pacienţi care au căzut de la înălţime la un restaurant.

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje – o ambulanţă SMURD C şi o ambulanţă SAJ C2. Au fost găsiţi doi bărbaţi, cu traumatisme cranio-cerebrale, conştienţi. Li s-a acordat primul ajutor medical, au fost evaluaţi şi transportaţi la spitalul judeţean pentru investigaţii suplimentare”, a informat SAJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS