19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat care s-a aruncat de la etaj, salvat de poliţişti

Un bărbat care s-a aruncat de la etaj, salvat de poliţişti

Poliţişti şi pompieri din Capitală s-au mobilizat pentru salvarea unui bărbat care a ieşit pe balconul unui bloc de locuinţe din sectorul 4 al Capitalei, ameninţând că se aruncă de la etajul al doilea.

Poliţiştii au încercat să îl prindă, pe balcon, însă acesta a reuşit să se arunce, fiind prins în balconul de la etajul de jos. În cele din urmă, bărbatul, foarte agitat, s-a aruncat şi din balconul de la etajul unu, însă a scăpat cu viaţă, fiind prins, la sol, de către poliţişti şi pompieri.

Incidentele au avut loc sâmbătă, în jurul orei 11:00, pe o stradă din sectorul 4 al municipiului Bucureşti, unde un bărbat în vârstă de 65 de ani ameninţa că se aruncă de la etajul al doilea. Poliţişti şi pompieri s-au mobilizat, demarând, în primă fază, discuţii în încercarea de a-l determina pe bărbat să renunţe la gestul sinucigaş. 

Bărbatul a fost salvat de polițiști

„Poliţiştii au pătruns în incinta apartamentului în cauză, a cărui uşă era descuiată şi întredeschisă. În momentul în care au intrat poliţiştii, bărbatul se afla în afara balconului, moment în care poliţiştii l-au prins de braţ.

Aceştia au atenuat căderea persoanei în cauză, iar poliţiştii care se aflau în balconul apartamentului inferior, cu acordul proprietarilor, au reuşit prinderea în siguranţă a bărbatului. Manifestând un comportament agitat şi necooperant, acesta a căzut în exterior, fiind prins la sol de ceilalţi poliţişti şi pompieri, aflaţi la faţa locului”, informează, duminică, Poliţia Capitalei.

Echipajul de prim ajutor trimis la faţa locului a constatat că bărbatul nu prezintă leziuni leziuni în urma căderii de la înălţime. El a fost preluat şi dus la spital, relatează news.ro.

Poliţiştii de la secţia 26 Bucureşti fac cercetări  în vederea stabilirii situaţiei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS