21 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce a tras cu un pistol pe stradă

Bărbat reţinut după ce a tras cu un pistol pe stradă

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a tras cu un pistol pe o stradă din Galaţi. Incidentul a avut loc în urma unui confict cu o persoană care nu a fost încă identificată, scrie News.ro.

”În seara de 6 octombrie 2024, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de uz de armă fără drept, iar, în cursul zilei de astăzi, 7 octombrie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis luni IPJ Galaţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat duminică după-amiază, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, că s-au tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Galaţi.

”Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu purtate cu un alt bărbat ce urmează a fi identificat, ar fi efectuat un foc în plan vertical cu un pistol cu proiectil de cauciuc”, a precizat sursa citată.

Din verificări a rezultat că bărbatul de 37 de ani este deţinător de permis de armă valabil.

Poliţişti au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Citeşte şi: Primăria Craiova proiectează un nou parc între strada Eliza Opran și Fermierului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS