21 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie tâlhărită în autobuz, salvată de ceilalţi călători

Femeie tâlhărită în autobuz, salvată de ceilalţi călători

O femeie a fost atacată, într-un autobuz al regiei de transport public din Braşov, de un bărbat care a încercat să îi ia telefonul mobil. Ceilalţi pasageri au sărit în ajutorul femeii, iar agresorul a fugit, fiind prins de către un poliţist aflat în timpul liber.

Incidentul a avut loc vineri, într-un un mijloc de transport în comun care circula în municipiul Braşov. 

„Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi că, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun, în municipiul Braşov, o persoană ar fi fost deposedată de telefonul mobil. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun, o femeie ar fi fost bruscată şi deposedată, prin smulgere, de telefonul mobil, de către un bărbat. În cauză, ar fi intervenit şi alţi călători care l-ar fi oprit pe bărbat, telefonul mobil fiind recuperat şi predat persoanei vătămate, însă bărbatul a reuşit să fugă de la faţa locului”, informează Poliţia Braşov.

Hoţul, prins de un poliţist aflat în timpul liber

Reprezentanţii regiei de transport public din Braşov RATBV au confirmat, duminică, că incidentul a avut loc într-un autobuz al RATBV, refuzând să dea date despre traseul pe care circulă autobuzul în care s-a întâmplat incidentul. De asemenea, oficialii RATBV nu au dorit să explice cum a fost posibil ca bărbatul care a atacat-o pe femeie să părăsească autobuzul.

Agresorul a fost prins în scurt timp de un poliţist din cadrul IPJ Braşov, aflat în timpul liber. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru de 30 de zile.

Citeşte şi: Bărbat reţinut după ce a tras cu un pistol pe stradă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS