25.1 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat după ce şi-a bătut soţia până a băgat-o în spital pentru că ceruse ordinul de protecţie împotriva lui

Bărbat arestat după ce şi-a bătut soţia până a băgat-o în spital pentru că ceruse ordinul de protecţie împotriva lui

O femeie din judeţul Timiş a fost bătută de soţul ei, împotriva căruia obţinuse un ordin de protecție. Bărbatul, care era băut, s-a opus arestării şi a spart geamul unei maşini de poliție.

Femeia de 33 de ani era singură acasă când soţul ei, un individ de 42 de ani, a sărit gardul, a spart uşa de la intrare şi a început să o lovească. Victima a apucat să o sune pe mama ei, care a alertat autoritățile.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă. Individul, băut şi foarte agitat, a refuzat să intre în autospeciala de poliţie, apoi a lovit o portieră cu piciorul şi a spart geamul. A fost încătuşat imediat şi reţinut.

Între timp, femeia a ajuns la spital, cu răni pe faţă şi pe corp. Nu este prima dată când e bătută de soţ, de aceea luna trecută a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui, care este valabil până anul viitor.

Cei doi sunt căsătoriți de peste zece ani şi au împreună doi copii. Pentru bărbat se va cere marți arestarea preventivă.

Citeşte şi: Polaris dă startul unei noi ediții a concursului “10 cu Felicitări pentru colectarea separată” la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS