15.6 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn primar a cerut ordin de protecție împotriva propriei secretare

Un primar a cerut ordin de protecție împotriva propriei secretare

Primarul comunei argeșene Beleți-Negrești, care în urmă cu trei ani a incendiat clărirea primăriei, a obținut ordin de protecție împotriva secretarei instituției.

Mihai Marin a fost trimis în judecată în urmă cu trei ani pentru incendierea intenționată a clădirii primăriei. Procesul nu s-a încheiat până în prezent, iar magistrații nu au mai prelungit măsurile preventive, astfel că primarul a revenit în fruntea comunei în ianuarie 2024.

Acum a obținut un ordin de protecție împotriva secretarei instituției, pe care o acuză că la agresat de două ori într-o lună. Angajata primăriei ne mai poate apropia de el la mai puțin de 10 metri, timp de 30 de zile, așa că a fost forțată să lucreze de acasă.

Primarul care a incendiat primăria

Mihai Marin a recunoscut că a dat foc instituției pe care o conduce. Motivul ar fi faptul că era supărat pentru că nimeni nu îl asculta. După incendiu, a mers la două mănăstiri pentru a-şi cere iertare pentru faptele comise.

Marin Mihai s-a plâns anchetatorilor că nu reușea să își facă treaba din cauză că nu îl ascultau subordonații. Așa ar fi ajuns ca, într-un moment de furie, să plănuiască totul. Pentru incendiu a folosit motorina depozitată pentru deszăpezire. Apoi a dispărut fără urmă.

Primarul Pro România acuzat de incendierea instituției a dispărut după incident, apoi a ajuns la spital cu hipotermie după ce ar fi căzut accidental în apele răului Argeș.

Citeşte şi: Românii care mor în străinătate vor fi repatriați pe cheltuiala statului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS