20.9 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român din Spania a furat un bancomat cu tractorul

Un român din Spania a furat un bancomat cu tractorul

Un român din Spania a smuls cu tractorul un bancomat care cântărea o tonă şi a fugit cu el în munţi. Clădirea în peretele căreia era montat bancomatul a fost distrusă complet. Românul a fost prins după jumătate de an, în urma altui furt.

Românul a fost arestat lunii împreună cu un cetăţean spaniol, acuzaţi că au spart o locuinţă de unde au furat unelte şi bilete de loterie.

Un comunicat al Gărzii Civile anunţă că românul este implicat şi în jefuirea bancomatului din localitatea Vega de Villafufre din Spania, care a avut loc pe 27 martie, anul acesta.

Au furat bancomatul cu tractorul şi au fugit cu el în munţi

Atunci hoţii au reuşit să fugă cu un bancomat de aproximativ 1.000 de kg folosind un tractor furat dintr-o gospodărie, cu care l-au smuls din peretele oficiului poștal şi au fugit cu el în munţi. În urma acestei acţiuni, peretele clădirii s-a prăbuşit. Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful. Poliţiştii spanioli au recuperat atât tractorul folosit cât şi banii găsiţi intacţi într-o cabană.

Camerele de supraveghere au arătat că la spargere au participat mai multe persoane. Până acum doar românul a fost arestat în acest caz. Jefuirea bancomatului din mica localitate spaniolă a produs multă indignare, pentru că montarea sa înainte cu două luni făcea parte dintr-un proiect menit să combată depopularea zonei şi era foarte aşteptat de comunitate.

 Ancheta continuă în cazul jefuirii bancomatului pentru a găsi şi complicii românului.

Citeşte şi: Bărbat înecat într-un lac de agrement, salvat de trecători şi resuscitat de medici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS