26.7 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn poliţist şi un jandarm au fost filmaţi dormind în timpul serviciului

Un poliţist şi un jandarm au fost filmaţi dormind în timpul serviciului

Un poliţist şi un jandarm au fost filmaţi dormind în autospeciala IPJ Vrancea, în timpul serviciului, pe o stradă din municipiul Focşani. IPJ Vrancea a dispus efectuarea de verificări.

Ziarul de Vrancea a publicat joi o înregistrare video primită de la un cititor, în care apar un poliţist şi un jandarm surprinşi dormind, pe strada Argeş din Focşani, joi, la ora 2.28, în autospeciala IPJ Vrancea.

IPJ a anunţat că a dispus verificări în acest caz.

”Orice acţiune întreprinsă de poliţişti este supusă normelor legale, iar fiecare caz este evaluat în mod obiectiv şi imparţial. În cazul de faţă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern cu privire la modul de desfăşurare a atribuţiilor de serviciu de către poliţistul în cauză, iar în funcţie de rezultate vor fi dispuse măsuri legale.  Înţelegem aspectul sensibil al subiectului şi ne reafirmăm angajamentul faţă de protejarea comunităţii şi respectarea atribuţiilor de serviciu şi încurajăm toate persoanele care sesizează astfel de fapte să informeze autorităţile competente”, a transmis IPJ Vrancea după ce imaginile au devenit publice.

Instituţia precizează că orice abatere de la standardele profesionale sau deontologice va fi sancţionată ferm, conform legislaţiei în vigoare.

”Asigurăm cetăţenii de faptul că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea îşi ia în serios rolul şi obiectivele asumate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi nu va tolera niciodată astfel de abateri”, subliniază IPJ Vrancea.

Citeşte şi: 11 pelerini români au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci culese din pădure pe Muntele Athos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS