24.5 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Puterea.ro: Deputatul Daniel Ghiță, campion mondial la K1, „executat“ de PSD pentru că a demascat-o pe „Uța” Lipă

(VIDEO) Puterea.ro: Deputatul Daniel Ghiță, campion mondial la K1, „executat“ de PSD pentru că a demascat-o pe „Uța” Lipă

Deputatul Daniel Ghiţă a fost executat de conducerea PSD la alegerile  parlamentare din 1 decembrie 2024, pentru simplul fapt că a demascat ingineriile financiare „țesute” de un vicepreședinte al partidului, scrie puterea.ro.

Lista PSD Ilfov pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Ionuț Vulpescu, omul de casă al lui Ion Iliescu, susținut puternic de Adrian Năstase. Pe locul doi, care este neeligibil, a fost impus deputatul Daniel Ghiță, cel mai mare adversar al vicepreședintelui PSD, pensionara MAI Elisabeta „Uța” Lipă.

Practic, prin această mutare, deputatul Daniel Ghiță își ia adio de la Parlament, demonstrându-se că aceasta a fost executat de partid pentru că a demascat ingineriile financiare și patrimoniale „țesute” de „Uța” Lipă la Agenția Națională pentru Sport (ANS).

Trebuie precizat că deputatul PSD Daniel Ghiță a depus plângere la DNA și Parchetul General împotriva Elisabetei Lipă pentru sumele mari de bani drenate de la ANS către Federația de Kempo, mai scrie puterea.ro

Daniel Ghiţă, numărul unu în lume

Unul dintre cei mai titrati luptatori romani a reusit o performanta greu de egalat. Sportivul a ajuns numarul unu in galele Glory din SUA la categoria grea. Astfel, potrivit site-ului american el a urcat de pe poztia a doua pe prima pozitie.

Intr-un interviu acordat pentru CANCAN.ro, luptatorul roman a spus cat de mult petrece in sala de antrenament, precum si ce sacrificii a trebuit sa faca ca sa ajunga printre cei mai buni sportivi din lume.

„Fara disciplina si munca grea nu poti sa ajungi in topul lumii”

„Ma antrenez in Romania si Olanda cu Eric Warmerdam, doua antrenamente pe zi grele. Cam cinci, sase ore pe zi. E un efort maxim de sportiv profesionist,dar kickboxul este pasiunea mea. (…) Fara disciplina si munca grea nu poti sa ajungi in topul lumii. Ma mentin de doi ani pe podiumul mondial. Sincer fac ceea ce fac cu placere si foarte multi luptatori tineri imi scriu, doresc sa ajunga exact ca mine. Acest lucru m-a impresionat extrem de mult. In curand am sa deschid un club de sport kickbox si box international. Toate talentele sunt binevenite”, a mărturisit Daniel Ghiţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS