9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase morţi şi 34 de răniţi după ce un autobuz s-a răsturnat în Turcia

Şase morţi şi 34 de răniţi după ce un autobuz s-a răsturnat în Turcia

Șase persoane au fost murit și 34 au fost rănite vineri în urma răsturnării unui autobuz pe o autostradă din provincia Aksaray din centrul Turciei, scrie Turkyetoday.

Accidentul a avut loc vineri dimineață, la ora 7.00 AM, pe autostrada Aksaray-Ankara, în zona Acipinar din Turcia. Autobuzul de pasageri Mercedes condus de un șofer de 60 de ani s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul.

Serviciile de urgență, inclusiv mai multe ambulanțe, echipaje de pompieri și unități de jandarmerie, au fost trimise cu promptitudine la fața locului. Persoanele rănite au primit asistență medicală inițială la fața locului, înainte de a fi transportate la Spitalul Aksaray, precum și la câteva spitale private din zonă. Unii dintre răniți sunt în stare critică.

Accident mortal de autobuz în Aksaray din Türkiye: 6 morți, 34 răniți

Ministrul Justiției Tunc a declarat spus că „o anchetă oficială a fost lansată de către Parchetul Aksaray cu privire la accidentul de autobuz de pe autostrada Aksaray-Ankara și au fost numiți trei procurori”.

Guvernatorul Mehmet Ali Kumbuzoglu a declarat reporterilor că nu este clar ce a cauzat accidentul de pe autostrada Aksaray-Ankara.

Autocarul transporta pasageri din provincia vestică Balikesir către regiunea Capadochia, o destinație turistică populară din centrul Turciei.

Citește și: Listele AUR pentru alegerile parlamentare, respinse în două județe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS