7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce s-a urcat la volanul unui tractor băut şi fără permis, provocând un accident în care au murit trei persoane

Bărbat reţinut după ce s-a urcat la volanul unui tractor băut şi fără permis, provocând un accident în care au murit trei persoane

Bărbatul responsabil de accidentul din Brăila, în care o mamă și fiica ei de 3 ani au murit după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un tractor cu remorcă nesemnalizată, a fost reţinut. Acesta era băut şi nu are permis, motive pentru care a fugit de la locul accidentului. În remorca tractorului se afla fratele lui, de 28 de ani, care a murit și el câteva ore mai târziu, la spital.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară pe drumul european E 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăgan.

Un bărbat, de 39 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, ar fi lovit remorca nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe același sens de mers, ulterior ricoșând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În accident şi-au pierdut viaţa soţia şoferului maşinii care a lovit remorca, în vârstă de 38 de ani, şi fetiţa lor de 3 ani.

De asemenea, au fost răniţi fiul de 6 ani al celor doi și un tânăr aflat în remorcă, fratele celui care conducea tractorul. Bărbatul din remorcă, de 28 de ani, a murit la spital.

Bărbatul care conducea tractorul a fugit de la locul accidentului pentru că era băut şi nu avea permis

Șoferii celor două maşini au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Șoferul tractorului a fost identificat în persoana unui tânăr, de 24 de ani, din orașul Însurăței.

Polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Când a fost testat cu etilotestul, a rezultat că avea o îmbibație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. De asemenea a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Citeşte şi: Primar suspectat că ar fi semnat adeverințe false pentru acordarea de pensii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS