12.2 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce şi-a răpit fosta concubină, care avea ordin de protecţie împotriva lui

Bărbat reţinut după ce şi-a răpit fosta concubină, care avea ordin de protecţie împotriva lui

Un bărbat, de 35 de ani, din orașul Zărnești, a fost reţinut după ce şi-a răpit fost concubină, care avea ordin de protecţie împotriva lui.

Polițiștii din Zărnești au oprit în trafic un autovehicul în cadrul unei razii. Femeia aflată în maşină a solicitat ajutor agenților, susținând că se află în vehicul împreună cu fostul său concubin, fără voința ei. Se pare că pe numele bărbatului era emis un ordin de protecție prin care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată.

Bărbatul ar fi contactat-o telefonic pe fosta concubina, stabilind o întâlnire într-un parc din orașul Râșnov.

“Bărbatul a ajuns la locul întâlnirii cu un autovehicul condus de un prieten”, se arată în raportul poliției. După discuții contradictorii între cei doi, bărbatul i-a cerut fostei sale partenere să urce în autoturism, “deși aceasta nu și-a exprimat acordul”, iar apoi a plecat din Râșnov către Zărnești, arată BizBrasov.ro

Tentativa de răpire s-a încheiat odată cu controlul efectuat de polițiști. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru “încălcarea ordinului de protecție și lipsirea de libertate în mod ilegal”.

Poliţiştii au deschis dosar penal.

Citeşte şi: Cher, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS