7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBătrân de 94 de ani, găsit în viaţă la două zile după ce a dispărut de acasă

Bătrân de 94 de ani, găsit în viaţă la două zile după ce a dispărut de acasă

Un bărbat, de 94 de ani, care a dispărut de acasă din județul Vrancea acum două zile, a fost găsit în viaţă, într-o fâneață. Bătrânul este în stare bună de sănătate și a fost dus înapoi acasă. Căutările au fost efectuate de polițiști, pompieri, jandarmi, membri ai familiei și voluntari.

Bătrânul a fost căutat timp de aproape două zile, atât noaptea, cât și ziua, scrie observatornews.ro.

„Începând de ieri, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, alături de jandarmi, pompieri și voluntari SVSU au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, atât în extravilanul satului Bârsești, cât și în localitățile limitrofe. În toată această perioadă, echipele de căutare nu au renunțat nicio clipă, având în vedere temperaturile scăzute și vârsta înaintată a bătrânului”, a transmis IPJ Vrancea.

Luni seară, după aproape două zile de căutări, bătrânul a fost găsit în viață, la doar 3 km de locuința sa, într-o fâneață situată în extravilanul satului Bârsești. Starea sa de sănătate este stabilă, iar polițiștii au confirmat că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Bărbatul a fost dus acasă, la familia sa.

Citeşte şi: O femeie a rămas blocată între două stânci încercând să-şi recupereze telefonul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS