6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Colibri pregătește un week-end cu povești la sediu și în parc

Teatrul Colibri pregătește un week-end cu povești la sediu și în parc

Teatrul Colibri pregătește un week-end cu povești la sediu și în parc, cu povești, păpuși și personaje minunate. Aventura va începe de vineri, în Parcul „Nicolae Romanescu“, și va continua sâmbătă și duminică la sediul teatrului și în parc.

Vineri, între orele 12.00 – 18.00, Teatrul Colibri îi așteaptă pe craioveni la activitățile pe care le-a pregătit în cadrul Târgului de Paște.

Astfel, în Zona Foișor, din Parcul Romanescu, actorul Marin Fagu va susține două ateliere:

  • „Actor pentru un minut“ (în intervalul 12:00 – 13:30),
  • „Teatru de umbre – Alice în Țara Minunilor“ (între orele 16:00 – 17:00).
  • De la ora 17:00, cei mici se vor putea bucura de spectacolul „Jocuri magice“, regia Titus Jukov, scenografia Vladimir Cantor, cu actorii: Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.
    Tot în parc, duminică, între orele 12.30 – 14.00, actorul Robert Iovan va susține atelierul de improvizație „Improvizăm și ne distrăm“.

Pe scena teatrului

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Colibri este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“.

Duminică, la ora 11.00, tot pe scena de la Colibri ne bucurăm de „Jocuri magice“, un spectacol despre valorile prieteniei, vesel și interactiv.

Publicul se va putea delecta la teatru și cu expoziția de scenografie „Cristina Pepino – PROVOCĂRI“, deschisă în Sala Studio. Este o expoziție ce creionează prin schițe și desene portretul de scenograf de referință în teatrul românesc al Cristinei Pepino. Scenografa este un creator care a încântat cu lucrările sale pline de fantezie multe generații de copii și adulți.

Citește și: (VIDEO) Bănuit de infracțiuni la regimul circulație, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS