19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Imagini uluitoare la Inspire VIP Electroputere, cu primul ecran HeyLED din Europa

Craiova: Imagini uluitoare la Inspire VIP Electroputere, cu primul ecran HeyLED din Europa

Inspire Cinema VIP Electroputere Craiova a deschis, de azi, o nouă sală de cinema – HeyLED VIP+. Cinefilii craioveni vor avea o imagine fascinantă și o experiență VIP completă.

Deschis în octombrie 2018, Inspire VIP Electroputere este cel mai nou cinematograf din rețeaua Inspire Cinema și primul care oferă o experiență VIP tututor clienților. Dotat integral cu fotolii confortabile, cel mai performant sunet din industrie, Christie Vive Audio, și tehnologie 3D de ultimă generație, Inspire Cinema a încercat de fiecare dată să se autodepășească si să aducă noi experiențe spectatorilor dornici să trăiască filmul la intensitate maximă.

Inspire Cinema VIP Electroputere este al-doilea multiplex din Craiova, situat în incinta Electroputere Mall. Are:

  • o suprafață totală de 2.400 metri pătrați,
  • sală Ultra 4K cu sistem de proiecție 4K și cel mai mare ecran din Craiova,
  • 8 săli de cinema integral digitale,
  • dotat cu fotolii rabatabile din piele sintetică,
  • suport de pahar și măsuță incorporată, pentru extra confort.

Sala HeyLED VIP+

Începând din această lună, Inspire Cinema captivează publicul craiovean și nu numai cu o nouă experiență, menită să il facă să se relaxeze complet, să uite de griji și să intre cu adevărat în lumea fascinantă a filmului. Sala HeyLED, este dotată cu primul ecran de acest gen din Europa, cu o lungime de 10 m și 5,5 m înălțime și peste 2,2 milioane de pixeli Led care il alcătuies.

Ecranul HeyLED ne dezvăluie culoarea pură, negru adevărat, un contrast și luminozitate mai ridicate, prezentând culoarea asa cum nu ați mai văzut-o până acum. HeyLED a adoptat tehnologia optică unică patentată pentru a crește factorul de umplere a  pixelilor la 75%, ceea ce îmbunătățește uniformitatea luminozității, fără a deveni obositor pentru ochi, elimină strălucirea și reduce senzația de granularitate a imaginii. Împreună cu cel mai performat sunet Christie Vive Audio și ochelarii 3D activi, în cazul filmelor 3D, rezultă o îmbinare perfectă a elementelor, care parcă ies în afara ecranului și sunt doar la un deget distanță.

Conceptul VIP+

În ceea ce privește conceptul VIP+, acesta dorește să pună accent pe experiența spectatorului, care în baza biletului de intrare are totul inclus, de la meniuri, răcoritoare și bauturi alcoolice, Proseco, puse la dispoziție pe perioada proiecției, accesul în sală cu 30 minute înainte de film, dar și ochelarii 3D activi incluși. Diferiți de ochelarii 3D pasivi, disponibili pentru achiziție pe celelalte săli, ochelarii 3D activi se returnează la finalul proiecției pentru a fi încărcați și igienizați.

Sala HeyLED VIP+, cu o capacitate de 71 de locuri si 2 locuri pentru persoane cu dizabilități, este deservită de un bar interior, care poate asigura cu succes zona de coffee break în cazul unei conferințe, proiecții private sau teambuilding la film cu colegii. Ecranul HeyLED oferă o imagine realistă, aproape palpabilă a elementelor din imagini și poate fi ajustat în funcție de tipul conținutului redat. Pentru sala HeyLED VIP+, prețul biletelor este unic pentru toate categoriile de clienți, de 85 lei de luni până joi, și 98 lei de vineri până duminică.

Multiplexul are o capacitate totală de 643 de locuri

Cu un design futurist, multiplexul are o capacitate totală de 643 de locuri, incluzând locuri special destinate persoanelor cu dizabilități. Sălile au o capacitate cuprinsă între 71 și 108 locuri pe scaune. Biletele și rezervările se pot achiziționa pe www.inspirecinema.ro, pe aplicația de mobil sau în locație.

Multiplexul colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale, dorind astfel să satisfacă dorința craiovenilor de a viziona filme la standarde ridicate. Cinefilii sunt așteptați să intre într-o nouă lume a divertismentului și să experimenteze o nouă experiență cinematografică, la Inspire Cinema VIP Electroputere – Enjoy the VIP experience!

Citește și: Olt: În cazul fetiței căzute de la etaj, poliția face cercetări pentru tentativă de omor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS