23.3 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura„Zâna Tăiețeilor“ și „Povestea celor trei purceluși“, în week-end la Teatrul Colibri

„Zâna Tăiețeilor“ și „Povestea celor trei purceluși“, în week-end la Teatrul Colibri

Teatrul Colibri Craiova aduce în week-end, pe scena poveștilor, spectacolele „Zâna Tăiețeilor“ și „Povestea celor trei purceluși“.

Sâmbătă, la ora 18.00, o cunoaștem pe „Zâna Tăiețeilor“, o poveste originală, scrisă de dramaturgul Alina Nelega și regizată de Gavril Cadariu.
De ziua lui, Bongo, motanul cel poznaș al Mădălinei, are o singură dorință: s-o întâlnească pe Zâna tăiețeilor. Mai ales pentru că tăiețeii sunt mâncarea lui preferată. Mădălina are grijă să nu lipsească de la nicio masă, sub nicio formă: cu lapte, cu gem, cu brânză, caramel sau nucă. Dar nimeni n-a auzit de Zâna tăiețeilor, deși ea trebuie să existe, că doar tăiețeii au și ei o zână, nu?

Duminică, la ora 11.00, aflăm „Povestea celor trei purceluși“, într-un spectacol de teatru interactiv, de și cu Geo Dinescu/ Andreea Ionescu și Marin Fagu.
„Povestea celor trei purceluși“ este un pretext pentru a-i învăța pe cei mici, într-o manieră dinamică și amuzantă, să fie harnici, ordonați, să mănânce sănătos, să fie prietenoși cu natura.
După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis!

Citește și: Marea Aventură Digitală – Cea mai nouă competiție digitală națională pentru copii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS