35.1 C
Craiova
luni, 8 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriÎncă o benzinărie Rompetrol, inaugurată la Craiova

Încă o benzinărie Rompetrol, inaugurată la Craiova

Este cea de a 28-a staţie de carburanţi pe care grupul Rompetrol o deţine în Dolj. Investiţia a costat 1,5 milioane de dolari şi au fost create 15 locuri de muncă.

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International, a inaugurat miercuri, 25 septembrie, cea de-a cincea benzinărie din municipiul Craiova, deschisă pe strada Henry Ford, nr. 12.

Staţia de combustibil se află în imediata apropiere a Selgros şi Dedeman. La eveniment au fost prezenţi oameni de afaceri, parteneri ai companiei şi reprezentanţi ai Rompetrol.


Noua benzinărie Rompetrol, deschisă la Craiova, respectă identitatea vizuală modernă a brandului și este în concordanță cu strategia de retail a grupului. Staţia vizează îmbunătățirea și diversificarea produselor și serviciilor oferite consumatorului final, integrând soluții tehnice inovatoare și eficiente, informează compania. Investiţia în noua benzinărie s-a ridicat la 1,5 milioane de dolari.

Directorul general al Rompetrol Downstream, Serghei Şevcenco, şi Anca Banciu, director operaţiuni de retail în cadrul Rompetrol. Foto: Claudiu Tudor

Au fost create 15 locuri de muncă

La inaugurare a participat directorul general al Rompetrol Downstream, Serghei Şevcenco.

„Această staţie este un pas înainte pentru programul nostru de dezvoltare. Pentru viitor, noi avem în plan deschiderea a încă 60 de staţii Rompetrol în ţară. În plus, avem în plan încă 30 de staţii în franciză „Rompetrol Partener” şi 30 de staţii „Rompetrol Express”. Toate investiţiile Rompetrol şi KMG sunt mari şi se creează locuri de muncă. În Dolj au fost create 290 de locuri de muncă. Staţia aceasta a creat, în plus, 15 locuri de muncă. În paralel, aducem bani la bugetul local“, a spus Serghei Şevcenco.


„Îmi face plăcere să vă primesc în noua noastră staţie, aici, în inima Olteniei. Urmăm, practic, dezvoltarea regiunii. Este o zonă în Craiova nou-dezvoltată. Avem cartiere rezidenţiale şi în stânga, şi în dreapta noastră. Este un pol comercial important aici, la Craiova. Ford este foarte aproape. Rompetrol a venit şi contribuie la dezvoltarea comercială a acestei zone.

În Dolj suntem foarte bine reprezentaţi. Aici este unul dintre polii reprezentativi ai Rompetrol. În Dolj avem 28 de staţii Rompetrol, „Rompetrol Partener” şi „Rompetrol Express” cu care operăm în această zonă“, a precizat şi Anca Banciu, director operaţiuni de retail în cadrul Rompetrol Downstream.

Inaugurarea noii benzinării a Rompetrol

Staţia Rompetrol are toată gama de combustibili

Noua benzinărie deschisă la Craiova are toate sortimentele de combustibil şi aditivi specifice mărcii Rompetrol, Efix, Efix S, AdBlue şi altele. La interiorul staţiei există un restaurant Hei, cu produse alimentare şi cafea de bună calitate. Din benzinărie se poate achiziţiona şi rovinieta. Staţia oferă combustibil şi pentru flote de vehicule, care au posibilitatea să alimenteze rapid.

Inaugurarea noii benzinării a Rompetrol


La nivelul ţării, Rompetrol vinde, în medie, 12.000 de metri cubi de combustibil pe zi. Media vânzărilor zilnice de combustibil în Dolj este de 11.000 de metri cubi, conform reprezentanţilor companiei.


Pachetul majoritar de acţiuni de la Rompetrol este deţinut de compania KMG International, parte a KazMunayGas din Kazahstan.

Inaugurarea noii benzinării a Rompetrol

Inaugurare inedită

Evenimentul de miercuri a fost „presărat“ cu surprize pentru iubitorii de cafea şi derivatele acesteia. Un campion național de barista a susţinut un training pentru cei prezenţi la inaugurarea benzinăriei Rompetrol.

El i-a învăţat cum să îşi poată decora băuturile de cafea fanteziste cu mesaje personalizate. Participanţii au primit (simbolic) diplome de barista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS