35.1 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriVara distracţiei la ElectroPutere Mall: Euro pe ecrane LED şi noutăţi în spaţiile comerciale

Vara distracţiei la ElectroPutere Mall: Euro pe ecrane LED şi noutăţi în spaţiile comerciale

Vara aceasta se trăieşte intens la ElectroPutere Mall, cu fotbal, experienţe cinematografice incredibile, noutăţi în oferta “food” şi reamenajări importante.

Euro 2024 se vede la EP Mall

Iubitorii fotbalului se pot bucura de atmosfera inegalabilă a campionatului european pe terasa EP Mall, unde toate meciurile competiţiei sunt difuzate pe două ecrane LED şi barul îi aşteaptă cu diverse promoţii. În plus, încă de pe 18 iunie, până astăzi, 28 iunie,  la EP Mall microbiştii s-au putut bucura de două zone dedicate, cu mese de subsoccer.

Hey LED, o experienţă VIP completă

Din 20 iunie, Inspire Cinema VIP Electroputere Craiova a deschis o nouă sală de cinema – HeyLED VIP+. Cinefilii craioveni vor avea o imagine fascinantă și o experiență VIP completă.

Începând din această lună, Inspire Cinema captivează publicul craiovean și nu numai cu o nouă experiență, menită să il facă să se relaxeze complet, să uite de griji și să intre cu adevărat în lumea fascinantă a filmului. Sala HeyLED, este dotată cu primul ecran de acest gen din Europa, cu o lungime de 10 m și 5,5 m înălțime și peste 2,2 milioane de pixeli Led care il alcătuies.

În ceea ce privește conceptul VIP+, acesta dorește să pună accent pe experiența spectatorului, care în baza biletului de intrare are totul inclus, de la meniuri, răcoritoare și băuturi alcoolice, Prosecco, puse la dispoziție pe perioada proiecției, accesul în sală cu 30 minute înainte de film, dar și ochelarii 3D activi incluși. Diferiți de ochelarii 3D pasivi, disponibili pentru achiziție pe celelalte săli, ochelarii 3D activi se returnează la finalul proiecției pentru a fi încărcați și igienizați.

Leroy Merlin, o nouă locaţie, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a inaugurat pe 19 iunie noul magazin din Electroputere Parc, relocat în același centru comercial, însă pe o suprafață extinsă. Investiția totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, cu obiectivul de a oferi o experiență de cumpărare mai facilă, într-un spațiu cu 16% mai generos, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină. 

POPEYES, primit cu efervescenţă de craioveni

Din 14 iunie, este prezent în EP Mall şi Popeyes, deschiderea fiind, aşa cum o spune însăşi echipa, “pur şi simplu fabuloasă”,  New Orleans în Craiova, la Electroputere Mall, iar evenimentul a fost de neuitat! Fanii s-au adunat într-o coadă lungă cât podul din Parcul Romanescu pentru a gusta legendarul Pui Popeyes, marinat timp de 12 ore și preparat cu un mix de condimente unice Cajun. Sute de entuziaști s-au alăturat evenimentului, bucurându-se de atmosfera magică, muzică, distracție, multe premii și o aventură de neuitat, competiția Popeyes Express. 

S-a deschis KING ROLLS la EP Mall

Noutăţile nu se opresc aici. King Rolls s-a deschis pe 26 iunie și aduce un nou concept de QSR (Quick Service Restaurant), reinventând fast food-ul într-un mod mai sănătos. După succesul celor două locații din București, King Rolls își extinde orizonturile cu a treia locație la ElectroPutere Mall, pe 20 iunie, la ora 18:00. La evenimentul de deschidere au fost prezenți Yny Sebi, Georgescu și O Guriță Mică, iar participanții au avut parte de numeroase surprize. Printre acestea, o tombolă pentru King Card, care a oferit câștigătorului posibilitatea de a mânca gratuit timp de un an întreg la King Rolls, o roată a norocului, dar și posibilitatea de a câștiga un iPhone 15, o trotinetă electrică sau un set de AirPods Generația a 3-a, prin intermediul unei tombole ce se va desfășura până pe 20 iulie. Regulamentul și condițiile King Card-ului, cât și ale tombolei, se află pe site-ul www.KingRolls.ro.

E doar începutul unui sezon estival fierbinte la EP Mall! Bucură-te de experienţele oferite de centrul comercial pe tot parcursul verii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS