22.6 C
Craiova
duminică, 7 iulie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeEvenimente de senzație vara aceasta la Promenada: sport, concerte și expoziții

Evenimente de senzație vara aceasta la Promenada: sport, concerte și expoziții

Promenada anunță o serie de evenimente și activități speciale pentru această vară, pregătite pentru a oferi divertisment și bună dispoziție pentru toate vârstele. Centrul comercial devine destinația principală pentru petrecerea timpului liber în oraș, cu un program diversificat, precum: competiții sportive, transmisiuni live ale meciurilor Euro 2024, concerte electrizante, expoziții tematice, workshop-uri educative și concursuri inedite.

Campionatul de Mini-Fotbal

În perioada 26 iunie – 7 iulie, Promenada găzduiește Campionatul de Mini-Fotbal, dedicat elevilor din școlile din Craiova. Evenimentul, desfășurat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Sport Club Municipal Craiova și CSJ Știința „U” Craiova, promovează sportul și dezvoltarea spiritului de echipă în rândul adolescenților. Meciurile vor avea loc în parcarea Promenada, intrarea Reserved.

Difuzarea meciurilor Euro 2024

Între 14 iunie și 14 iulie, vizitatorii din Promenada au șansa să urmărească live meciurile din Campionatul Euro 2024 pe ecrane de dimensiuni impresionante și sisteme de sonorizare performante, amplasate pe terasa centrului comercial.

SPOT Festival

Cel mai lung festival neoficial, SPOT Festival, este un eveniment-umbrelă, organizat până în luna august a acestui an și desfășurat pe 14 scene din centrele comeciale NEPI. Concertele continuă pe terasa Promenada, iar toți vizitatorii care își descarcă aplicația SPOT au acces gratuit. În cadrul evenimentului, vor fi în lumina reflectoarelor:

  • Șuie Paparude: 27 iulie
  • Mira: 2 august
  • Mario Fresh: 24 august
  • Alina Eremia: 7 septembrie
  • Theo Rose: 5 octombrie

Expoziția Dinozauri – Dino Park

În perioada 22 iunie – 21 iulie, centrul comercial pregătește surprize pentru întreaga familie. În zona parcării, dinspre intrarea Dedeman, organizatorii îi așteaptă pe vizitatori la Expoziția Dino Park. Pasionații de viața preistorică vor putea descoperi creaturile specifice erei, precum dinozauri și animale marine. Expoziția este deschisă de luni până joi, între 10:00-20:00, cu program prelungit până la ora 21:00 de vineri până duminică, iar accesul se face pe bază de bilet.

Workshop dedicat animalelor de companie

Alături de Centrul Național de Educare Canină (CNEC), Promenada organizează pe 13 iulie un eveniment special pentru iubitorii prietenilor blănoși. Acesta va începe de la ora 11:00 șiva avea loc în parcarea supraterană, zona Maxi-Pet. Vizitatorii vor avea ocazia să ia parte la sesiuni de întâlniri și Q&A cu iubitorii de animale, precum și la demonstrații cu câinii CNEC. Workshopul face parte din Calendarul Mondial 2024 al Comisiei Mondiale FCI de Salvare.

Concursul „Burger după Burger”

Pe 17 iulie, ora 19:00, în zona food court, se va desfășura cea de-a treia ediție a concursului „Burger după Burger”. Vizitatorii gurmanzi din Promenada se pot înscrie gratuit la competiție, intrând automat în cursa pentru cei 500 de euro, oferiți în carduri cadou la magazinele partenere.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada pot fi consultate și pe site-ul centrului comercial, precum pe paginile de Facebook și Instagram.

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS