31.7 C
Craiova
luni, 2 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriA apărut noul număr al revistei Oltenia Business

A apărut noul număr al revistei Oltenia Business

A apărut noul număr al revistei Oltenia Business. Acesta este disponibil la punctele de presă Inmedio și Tabac Xpress.

În numărul 2/2024 puteţi descoperi povestea Zesty Business Consulting, compania de marketing fondată de doi tineri sociologi cu experienţă în branding peste hotare, Andra şi Andrei Popescu. Despre ce înseamnă marketingul de la A la Z şi despre cum postările de pe reţelele sociale sunt doar „perdelele” pe care nu le poţi aranja pe un teren viran, dar şi despre cea mai importantă lecţie pe care ar trebui să o înveţe un antreprenor, aflaţi de la aceştia în interviul din cover story. Tot în acest număr găsiţi răspunsul la întrebarea „De ce creşte preţul imobiliarelor în Craiova”, dar şi dacă „Ne face griji degeaba sau ne aşteaptă mama tuturor crizelor financiare din istorie?”.

Alte subiecte abordate în numărul estival Oltenia Business sunt destinaţiile de vacanţă din acest sezon şi bugetele turiştilor români pentru concedii, digitalizarea ANAF, dar şi exemplul de bună practică în dezvoltarea unui proiect independent de artă – studiu de caz: Tipografia Hub.

Oltenia Business este singura revistă cu profil economic din sud-vestul ţării

Oltenia Business este singura revistă cu profil economic din sud-vestul ţării, publicată în format print şi online, cu apariţie trimestrială. Publicaţia cartografiază afacerile premium din Oltenia şi face cunoscute poveştile de succes ale antreprenorilor din zonă şi ale marilor investitori.
Revista apare într-un tiraj de 1500 de exemplare, format glossy, are 32 de pagini, este distribuită către persoane juridice, instituţii locale şi centrale, inclusiv ministere şi ambasade, amplasată în spaţii hoteliere, restaurante, clinici medicale şi disponibilă spre vânzare la punctele de presă Inmedio sau Tabac Xpress, la prețul de 15 lei.

CITEŞTE ŞI: Când era mică, rupea perdele pentru a le face haine păpuşilor. Povestea Roxanei, tânăra din Craiova care face păpuşi din vise de copii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS