19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMagnolia Imobiliare Spania – pentru românii care vor să investească într-o țară caldă

Magnolia Imobiliare Spania – pentru românii care vor să investească într-o țară caldă

Agenția Magnolia Inmobiliaria din Spania a fost înființată pentru a oferi servicii complete românilor care vor să investească într-o proprietate pe renumitele plaje din Costa Blanca. Costa Blanca, care se întinde pe 200 km ai provinciei Alicante, este o destinație de vacanță preferată de mulți români datorită climei calde, primavara și vara fiind prezente tot anul.

Oltenia Business: Cum v-a venit ideea de a deschide o agenție imobiliară în Spania, în zona Alicante?

Magnolia Imobiliare: Costa Blanca este recunoscută în Europa pentru plajele sale însorite, amenajate la cele mai înalte standarde. Și avem multe cunoștințe care au investit acolo și pe care am încercat să îi sprijinim în ultimii ani. Chiar și clienții noștri din România ne întrebau dacă putem să îi ajutăm să cumpere o proprietate în Spania.

O.B. : Ce servicii oferă agenția clienților?

M.I. : Datorită experienței acumulate pe piața construcțiilor din Spania în ultimii ani, am încercat să le oferim clienților un pachet de servicii complet: asistență pe tot parcursul achiziției unei proprietăți (comision 0%), consiliere juridică pentru obținerea NIE pentru clienții nerezidenți, servicii de proiectare și execuție pentru renovarea unei proprietăți, design interior și amenajare locuință, asistență pentru închirierea proprietății în regim hotelier sau pe termen lung.

O.B. : Ce tipuri de proprietăți pot achiziționa ?

M.I. : Avem un portofoliu diversificat de locuințe care pot fi achiziționate, atât apartamente, cât și case aproape de plajă. Colaborăm cu câțiva dezvoltatori imobiliari din Provincia Alicante pentru cei care vor să investească într-o proprietate nouă. Dar recomandăm clienților să ia în calcul și achiziția unei proprietăți care nu este nouă pentru că poate fi renovată complet și în acest caz investiția este foarte rentabilă.

O.B. : De ce sa aleagă românii să investească în Spania?

M.I.: În primul rând prețurile la proprietăți sunt accesibile, apropiate de cele din marile orașe din România. Randamentul investițiilor este de minim 10% pe an, clima caldă din Costa Blanca atrăgând turiști tot timpul anului.

Pentru mai multe detalii, puteți urmări pagina de Facebook: Magnolia Inmobiliaria Alicante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS