22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriA fost eficientă dezinsecţia şi deratizarea la societatea ta? De ce este monitorizarea esenţială

A fost eficientă dezinsecţia şi deratizarea la societatea ta? De ce este monitorizarea esenţială

Atunci când apelează la serviciile unor companii specializate în dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare (DDD), multe societăţi neglijează importanţa monitorizării activităţii. De aceea, se întâmplă adesea să constate, după un timp, că problemele nu au fost rezolvate şi că, pentru că nu au ales de la început o firmă care să asigure şi monitorizarea post-DDD, trebuie să scoată bani din buzunar pentru noi acţiuni. Costurile ar putea fi mult eficientizate dacă societăţile ar alege încă de la început specialişti care oferă pachete DDD ce include monitorizarea, spun specialiştii ATUM, firmă cu experienţă în domeniu, care activează în mai multe judeţe din ţară.

“Monitorizarea la ATUM DDD este un serviciu esențial, care asigură eficiența și succesul intervențiilor de dezinfecție, deratizare și dezinsecție. Prin utilizarea echipamentelor avansate și a tehnologiilor moderne, ATUM DDD supraveghează constant zonele tratate pentru a detecta rapid reapariția dăunătorilor sau a problemelor de igienă. Acest proces permite intervenții prompte și ajustarea strategiilor, asigurând astfel protecția continuă a spațiilor și menținerea unui mediu sănătos pentru clienți. Monitorizarea eficientă oferită de ATUM DDD reprezintă un pilon central în furnizarea de soluții de lungă durată și de încredere”, transmit reprezentanţii ATUM.
Compania DDD ATUM deţine un portofoliu solid, care include clienţi importanţi din domenii variate, câştigându-şi buna reputaţie în cei 4 ani de experienţă prin seriozitate, profesionalism şi comunicarea strânsă cu clienţii.

Mai multe detalii despre societate și serviciile oferite se găsesc pe www.atum.com.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS