16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAu început înscrierile la Conferinţa pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori

Au început înscrierile la Conferinţa pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori

Organizatorii Conferinței de Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA) au dat startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediţie, care va avea loc între 11 şi 13 octombrie, la Dubova.

Asociaţia Agora, filiala Dubova, iniţiatoarea CDPA, propune un eveniment intensiv de 3 zile, destinat antreprenorilor și profesioniștilor independenți care doresc să-și dezvolte afacerea și să-și extindă rețeaua de contacte. Într-un cadru spectaculos, La Vella Resort & Spa Dubova, pe malul Dunării, participanţii vor avea ocazia să descopere secretele succesului de la experți de top, să participe la ateliere practice și să exploreze noi oportunități de finanțare și colaborare.

CDPA 2024 este un eveniment dedicat antreprenorilor care îşi doresc să ducă afacerea la următorul nivel, transmit organizatorii, care au gândit pentru ediţia din acest an trei pachete de înscriere, inclusiv o opţiune VIP, care include o zi întreagă de relaxare și aventură: drumeții pe Ciucaru, explorarea zonei Cazanelor Dunării, sesiuni de gong la piscină și o plimbare cu yachtul prin Cazanele Dunării.

Cum te poţi înscrie la Conferinţa pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori

Printre temele care vor fi abordate în sesiunile pregătite pentru ediţia din 11-13 octombrie se numără noutăţile fiscale, concordat preventiv versus reorganizare, finanţările prin fonduri europene, dezvoltarea personală, leadership şi dezvoltarea echipei, HR & brand angajator.

Biletele şi informaţii actualizate sunt disponibile pe site-ul asociaţiei Agora Dubova, la următorul link: https://cdpa.agora-filialadubova.ro.
Anul trecut, Conferinţa pentru Dezvoltare şi Performanţă pentru Antreprenori a avut loc la Craiova, la hotel Ramada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS