26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFarmacia Tei și Enoteca, noile atracții ale ElectroPutere Mall.  Sezonul de toamnă aduce multe alte noutăți

Farmacia Tei și Enoteca, noile atracții ale ElectroPutere Mall.  Sezonul de toamnă aduce multe alte noutăți

Toamna a debutat spectaculos la ElectroPutere Mall, cu branduri noi, evenimente de dans contemporan, promoții care combină pasiunea pentru shopping cu cea pentru marele ecran. 

EP Mall lansează o invitație greu de refuzat către toți craiovenii, aceea de a se bucura de  toamna colecțiilor fashion versatile, de a profita de campania bonurilor de cumpărături care îți garantează un bilet la cinema,de a descoperi cele mai așteptate locații inaugurate în Electro și de a participa la evenimentele culturale ale comunității.

Pleci la shopping și ajungi… la film

Sezonul acesta, fanii shopping-ului la EP MALL sunt răsplătiți cu un bilet la INSPIRE Cinema CADOU. Cei care cumpără din magazinele partenere de minimum 200 de lei primesc garantat un voucher pentru un bilet gratuit la film. Este momentul perfect ca lista de cumpărături  să se transforme într-o  experiență cinematografică.

Pentru a beneficia de această promoție, clienții sunt așteptați cu bonul de cumpărături la InfoPoint, campania fiind valabilă în perioada 23 septembrie – 27 octombrie (interval orar 10:00 – 22:00).

Află toate informțiile promoției accesând, din 23 septembrie, site-ul www.electroputeremall.ro/campanii sau poți consulta Regulamentul concursului la InfoPoint.

S-au deschis Farmaciile Tei și Bebe Tei

O veste mare pentru craioveni este apariția unor branduri mult așteptate, precum Farmaciile Tei și Bebe Tei, în oraș. 

„Continuăm să dezvoltăm portofoliul de servicii și facilități pe care le punem la dispoziția comunității prin atragerea  brand-urilor partenere ce aduc plus valoare clienților. Recentele deschideri oferă noi servicii premium și extind gama de produse de sănătate și îngrijire, pentru toate categoriile de vârstă”, transmit reprezentanții EP Mall.

“Dedică timp copilului tău, de restul ne ocupăm noi!” – aceasta este misiunea pe care Bebe Tei a urmat-o încă de la deschidere și, neabătându-se de la această cale, a reușit să le aducă părinților într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuții lor.  Între timp familia a crescut și cerințele ei au devenit diverse, Bebe Tei s-a adaptat și a extins portofoliul, astfel încât acum este un magazin pentru întreaga familie, cu o gamă largă de produse. Magazinul Bebe Tei din ElectroPutere Mall Craiova păstrează conceptul cu care și-a obișnuit deja clienții, oferind sub același acoperiș, produse din categorii de interes: Dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mare, puericultură mică, jucării, îngrijire mama și bebe, suplimente alimentare și alimentație sănătoasă, inclusiv alimente fără zahăr, fără gluten sau fără lactoză. 

FARMACIA TEI, pionier al e-commerce-ului pe segmentul de farmacii online și ai conceptului de farmacii de dimensiuni mari, în România, este din 18 septembrie și în Craiova.

Din locația Farmacia Tei Craiova puteți achiziționa medicamente, rețete compensate , suplimente alimentare , îngrijire personală , tehnică medicală , produse veterinare, optică medicală, dispozitive medicale , alimentație specială  și nu numai. 

Enoteca Social Bar, cea mai nouă destinație pentru pasionații de vinuri și gastronomie

Toamna este și cel mai potrivit anotimp pentru a te bucura de aroma vinurilor de calitate, în atmosfera celui mai nou Winebar Gastronomic din Craiova: Enoteca Social Bar. 

Enoteca Social Bar a urcat rapid în trend-ul destinaților de petrecere a timpului liber, fiind situată la parterul clădirii A ElectroPutere Office, unde craiovenii vor descoperi o locație ideală atât pentru un business lunch, cât și pentu o întâlnire cu prietenii. Și, mai ales, un loc care poate satisface cele mai pretențioase gusturi prin preparatele gastronomice deosebite și oferta de vinuri atent selecționate.

Curățare auto cu abur și tehnologii de top, la noul Paragonni Carwash

O nouă apariție în centrul comercial de pe strada Calea București, nr. 80, este Paragonni Carwash, accesibil în parcarea subterană, la nivel -1, care oferă servicii premium de curățare cu abur. „Echipamentele cu tehnologii de top Lamborghini, personalul atent la detalii și pachete de Fast Detailing eficiente și cu soluții ecologice reprezintă viitorul curățării auto și a celor mai bune rezultate pentru mașina ta”, transmite compania.

Evenimente din cadrul Festivalului de dans contemporan Connect, la EP Mall

Pe lângă noutățile în materie de shopping și fun, EP Mall continuă și seria de evenimente culturale inedite. După ce recent a fost sponsorul principal și gazda mai multor spectacole din cadrul Festivalului Puppets Occupy Street, în aceste zile, centrul comercial devine promotor activ al unei alte inițiative culturale importante.

„Suntem onorați ca în al doilea an consecutiv să fim gazdele unor evenimente din agenda Festivalului de Dans Contemporan Connect și sperăm ca evenimentele integrate în spațiile noastre să îi surprindă plăcut pe clienții noștri!”, transmite echipa EP Mall.

În perioada 19-22 septembrie, la EP Mall, va fi expusă p selecție de fotografii, sub genericul Movements of change, parte din Festivalul de Dans Contemporan CONNECT, o expoziție de fotografie care expune perfect dinamica dintre locuitorii oraşului și peisajul urban în continuă mișcare.

Sâmbătă, 21 septembrie, printre sesiunile de shopping, vizitatorii EP Mall vor fi surprinși cu un moment special, un spectacol de dans contemporan captivant, „City Traces”.

„City Traces ne invită să privim spațiile în care ne petrecem timpul cu alți ochi – prin dans și artă, ne reconectăm cu locurile pe care le trăim zi de zi. Se întâmplă pe 21 septembrie – de la 18.00, în zona InfoPoint, iar accesul este gratuit”.

ElectroPutere Mall  – În fiecare zi, despre shopping & fun!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS