19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriOportunitate de angajare pentru șoferi de comunitate și echipaje, cu bonusuri consistente, la Trans Sese, parte din grupul de renume mondial Sese

Oportunitate de angajare pentru șoferi de comunitate și echipaje, cu bonusuri consistente, la Trans Sese, parte din grupul de renume mondial Sese

TRANS SESE SRL parte a grupului spaniol SESE, angajează şoferi pe comunitate (șofer internațional – transport de marfă), atât în regim de muncă individual, cât şi în regim de echipaj. Pentru echipaje, societatea angajează inclusiv cupluri, iar acestea pot avea în componenţă şi un şofer începător.

Trans Sese oferă numeroase beneficii şi condiţii de lucru motivante.

Care este regimul de lucru și ce venituri oferă societatea

“Veniturile pentru regimul de muncă individual (la simplu) este de 85 de euro pe zi, iar pentru echipaj, de 84 euro pe zi plus bonus de angajare de 1000 de euro per şofer ((câte 250 euro/lună. timp de 4 luni). Noii angajați beneficiază de un bonus suplimentar a câte 200 euro. Bonusul se acordă proporțional cu zilele lucrate”, transmit reprezentanții companiei.

Societatea mai precizează că plata salarială se efectuează de două ori pe lună (avans si lichidare), iar schimburile se vor face în Cluj. „Cu precădere se va veni acasă cu camionul”, menționează echipa Trans Sese SRL.

Modalitatea de lucru prevede ture a câte 6 săptămâni de deplasare, urmate de 2 săptămâni acasă, iar autovehiculele sunt camioane Volvo, Mercedes si Iveco, euro 6, exclusiv prelată.

„Flota noastră cuprinde camioane de ultimă generație, moderne și foarte bine dotate, cu toate aparatele de plata încorporate. Avem dispecerat în limba română și oferim contract nedeterminat chiar de la angajare.

Condițiile de angajare la Trans Sese

Pentru a aplica la oferta companiei, șoferii interesați trebuie să dețină permis de conducere C+E și certificat de transport rutier de marfă, iar posesorii ADR prezintă un avantaj.

„Căutăm persoane pasionate, serioase și motivate, care să respecte programul de condus și indicațiile dispeceratului”, mai transmite echipa Trans Sese SRL, care poate fi contactată la 0735316526.

Compania de transport Trans Sese SRL face parte din grupul Sese, prezent în 20 de țări, pe patru continente: Europa, America, Asia și Africa. Din echipa Sese fac parte peste 11.000 de angajați, iar povestea grupului a început în urmă cu aproape 60 de ani. De 30 de ani, tradiția a trecut granițele Spaniei, transformând Grupo Sese într-o companie de renume internațional.

Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial, https://gruposese.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS