19.5 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPromenada Craiova devine pet-friendly

Promenada Craiova devine pet-friendly

Începând cu 1 octombrie 2024, Promenada Craiova va permite accesul cățeilor în toate spațiile comune din mall: în galeria comercială, zona food court și pe terasă. Astfel, vizitatorii se vor putea bucura de timpul petrecut la cumpărături, alături de prietenii lor necuvântători.

Centrul comercial își dorește să le ofere tuturor o experiență cât mai plăcută – inclusiv celor ce își doresc o promenadă alături de patrupezii lor îndrăgiți. Odată cu acceptarea cățeilor în interior, fiecare vizită devine mai relaxantă, oferindu-i întregii familii șansa de a petrece timp împreună, inclusiv cu membrii blănoși.

Pentru siguranța vizitatorilor, accesul cățeilor va fi limitat în funcție de rasa și comportamentul lor. În plus, înainte de a intra în magazine, stăpânii patrupezilor sunt invitați să verifice stickerul „Pet friendly” sau „Acces allowed”, afișat pe vitrine.

Mai multe detalii despre regulamentul de acces pot fi găsite pe site-ul oficial Promenada Craiova.

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS