13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajProiect imobiliar UNIC, în Craioviţa

Proiect imobiliar UNIC, în Craioviţa

În Craioviţa Nouă se înalţă un bloc cu regim de înălţime D+P+8E

Anul 2019, anul UNIC! De ce? Ne simţim mai buni ca niciodată! De ce? Pentru că ne-am asociat cu unul dintre cei mai buni dezvoltatori imobiliari din regiune! De ce? Pentru a face şi mai mulţi clienţi fericiţi cu un nou proiect imobiliar care se dezvoltă în Craiova.
În cartierul Craioviţa Nouă, mai exact în zona în care se află Carrefour, se înalţă un bloc cu regim de înălţime D+P+8E, compus din garsoniere şi apartamente pe care le puteţi numi „Acasă“. Compartimentarea este practică, locuinţele fiind construite cu bucătărie separată, finisajele sunt de calitate, dezvoltatorul de încredere şi Compania Unic Imobiliare este de bază!

Tombola imobiliară, o premieră în Craiova

Primul dezvoltator al Craiovei, în asociere cu prima companie imobiliară, organizează pentru prima dată în Craiova o tombolă, iar câştigătorul va deveni proprietarul unei garsoniere cu suprafața de 28,10 metri pătraţi, situată la etajul 5 al blocului descris mai sus. Timp de 12 ani, dezvoltatorul imobiliar face foarte mulţi clienţi fericiţi, construindu-le o locuinţă. Timp de 18 ani, UNIC Imobiliare a constuit drumuri către casele dumneavoastră! Drumurile fără pericol, sigure au sens UNIC!
Datorită dumneavoastră, clienţilor Unici, ne considerăm numărul 1 în imobiliare şi numărul 1 în inima dumneavoastră!
Cu mult respect, Compania UNIC Imobiliare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS