17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCresterea competitivitatii firmei DANIELA ROBIS TRANS SRL prin achizitia de echipamente inovative

Cresterea competitivitatii firmei DANIELA ROBIS TRANS SRL prin achizitia de echipamente inovative

Cod SMIS: 134690;

Societatea DANIELA ROBIS TRANS SRL anunta deschiderea etapei de implementare a proiectului cu titlul “ Cresterea competitivitatii firmei DANIELA ROBIS TRANS SRL prin achizitia de echipamente inovative”, finantat de catre Uniunea Europeană din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala prin ProgramulOperationalRegional2014-2020, prin intermediul AutoritatiideManagementMinisterulLucrarilorPublice,DezvoltariisiAdministratieisi OrganismuluiIntermediar Agentia pentruDezvoltareRegionalaSudVestOltenia.

Obiectivul general al proiectului îl reprezinta îmbunatatirea competitivitaii firmei DANIELA ROBIS TRANS SRL, prin dotarea firmei cu echipamente specifice productiei de betoane eficiente energetic si de calitate superioara, precum si consolidarea resursei umane prin angajarea de personal, ce va conduce la cresterea cotei de piata, a cifrei de afaceri si implicit a rentabilitaii firmei.

Proiectul pentru care firma DANIELA ROBIS TRANS SRL a semnat cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si Organismului Intermediar – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud – Vest Oltenia, Contractuldefinantarecu Nr. 6347/25.11.2020, are o valoare totala de 1.412.027,10 lei si beneficiaza de o alocatie financiara nerambursabila in cuantum de 949.261,91lei.

Perioadadeimplementarea proiectului este de 23 luni, fiind cuprinsa intre data de 01.11.2019 si data de 30.09.2021.

Mai multe informatii privind proiectul “Cresterea competitivitatii firmei DANIELA ROBIS TRANS SRL prin achizitia de echipamente inovative”, puteti obtine de la sediul firmei situat in:

Oras Corabia, Str. Gheorghe Doja nr. 10, judetul Olt Persoana de contact: Rodica Bistrian

Tel.: 0744600644,e-mail:[email protected]

DANIELAROBISTRANSSRL

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS