30.3 C
Craiova
vineri, 30 august, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajADMITERE 2024 la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative din Craiova

ADMITERE 2024 la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative din Craiova

  • Centrul universitar haretist din Bănie propune canditaţilor patru programe de Licenţă şi patru programe de Masterat pentru anul universitar 2024-2025!

Universitatea Spiru Haret, cea mai mare instituție de învățământ superior particular din România, anunță deschiderea campaniei de Admitere pentru programele de Licenţă şi Masterat ale Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative din Craiova pentru anul universitar 2024-2025.

Centrul universitar din Bănie propune ca şi ofertă educaţională candidaţilor patru programe de studii de Licenţă în Drept, Management, Contabilitate şi informatică de gestiune și Administraţie publică, dar şi programe de Masterat precum Ştiinţe Penale şi Criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană sau Audit intern în sistemul public şi privat.

În cadrul acestor programe, studenții şi masteranzii vor avea oportunitatea de a se specializa în domenii importante pentru piața actuală a muncii și pentru dezvoltarea profesională continuă. Fie că aleg să exploreze tainele dreptului, să se dedice administrării publice sau să își consolideze expertiza în contabilitate și finanțe, acestia vor fi îndrumaţi de cadre didactice de excepție și vor urma un curriculum adaptat cerințelor actuale ale pieței.

Cu o tradiție de peste 33 de ani, Universitatea Spiru Haret se distinge nu doar prin calitatea educației oferite, ci și prin infrastructura sa modernă, ce include spații de învățământ și laboratoare dotate cu tehnologie de ultimă generație, platforme educaționale de top, o gamă largă de oportunități extracurriculare, precum şi programe de internship, voluntariat, joburi, mobilităţi Erasmus+, baze sportive moderne, discount-uri prin legitimaţia de student ISIC şi multe altele.

USH funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 11 facultăţi, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat, absolvite de peste 340.000 de români!

Procesul de admitere la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova se desfășoară pe bază de dosar și interviu, până la data de 30 septembrie 2024. Taxa de înscriere este în valoare de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere la programele de Licenţă pot participa absolvenţii cu diplomă de bacalaureat, respectiv diplomă de licenţă pentru candidaţii la studiile universitare de Masterat, sau diplome echivalente cu aceastea.

Pentru detalii suplimentare privind criteriile de admitere, taxele de şcolarizare și beneficiile oferite de Universitate, viitorii studenţi şi masteranzi sunt invitați să viziteze site-ul https://admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova sau https://admitere.spiruharet.ro/masterat/craiova

Candidaţi sunt aşteptaţi cu dosarul până la data de 30 septembrie, la sediul facultăţii din Str. Vasile Conta, nr. 4, Craiova.

Împreună învăţăm să avem succes!

Date de contact:

  • Telefon Informații: 0251 42 33 95
  • E-mail: [email protected]
  • Website: sjea-dj.spiruharet.ro
  • Adresă: Str. Vasile Conta, nr. 4, Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS