21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPromenada Craiova aduce vara aceasta concerte de senzație în cadrul SPOT FESTIVAL

Promenada Craiova aduce vara aceasta concerte de senzație în cadrul SPOT FESTIVAL

Craiova, 24 iulie – Pe 27 iulie și 2 august, terasa Promenada Craiova va fi gazda a două concerte speciale din cadrul SPOT Festival, susținute de Șuie Paparude și Mira.

Proiectul SPOT Festival se dedică iubitorilor de muzică și susține comunitatea artiștilor din România, astfel încât îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei mai îndrăgiți cântăreți din țară. Organizatorii au pregătit seri de spectacol inedite, atât în Promenada Craiova, cât și în alte 13 centre comerciale din România, deținute de NEPI Rockcastle. SPOT Festival este ocazia perfectă pentru public de a se bucura de muzică live și de distracție alături de prieteni.

Pe 27 iulie, la Promenada Craiova, trupa Șuie Paparude va susține un concert live de senzație, accesul publicului începând cu ora 20:00. Trupa este una dintre cele mai cunoscute formații de muzică electronică din țară, cu piese care au devenit un simbol al acestui gen muzical în România: ,,Pentru inimi’’, „Soundcheck”, „Cea mai bună zi”, „Moartea boxelor” și altele. În 2006, trupa Șuie Paparude a deschis concertul Depeche Mode în fața a 40.000 de spectatori. Concertul formației de pe 27 iulie din Promenada Craiova va începe cu DJ Camil.

Surprizele continuă în centrul comercial, pe 2 august, cu acces tot de la ora 20:00, cu un concert special Mira, una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească. Aceasta a pășit pe treptele succesului în muzică în 2012, iar de atunci a devenit îndrăgită pentru o serie întreagă de piese cu un succes impresionant: Dragostea nu se stinge” – a adunat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Fete din Balcani” este o colaborare care a generat peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube și „Bella”, care a adunat peste 40 de milioane de vizualizări.

Accesul la ambele concerte este gratuit pentru toți utilizatorii aplicației SPOT, ei având posibilitatea de a-și ridica brățările de acces de la Info Desk. În plus, în ziua evenimentelor, clienții care descarcă aplicația SPOT și își creează un cont nou vor primi, în limita stocului disponibil, vouchere în valoare de 50 de RON, pe care le pot folosi în magazinele partenere din centrul comercial.

Evenimente viitoare

Un alt eveniment mult așteptat, organizat de către Promenada Craiova, este ASTRO SHOW, care va avea loc pe 9 august. Dedicat pasionaților de astronomie, proiectul va include observații prin trei telescoape profesionale, inclusiv cel mai mare telescop portabil din țară – Gargantua. Nu doar că vizitatorii se vor putea bucura de imaginile inedite ale cosmosului, dar vor avea ocazia să-l întâlnească și pe invitatul special, Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spațiul cosmic.

Mai multe informații despre evenimentele Promenada pot fi găsite pe site-ul centrului comercial, precum și pe paginile de social media: Facebook și Instagram.

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS