19.2 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDublajul la sloturi online: Merită sau nu?

Dublajul la sloturi online: Merită sau nu?

Din dorința de a oferi o experiență și mai plăcută jucătorilor, dezvoltatorii de sloturi online au introdus posibilitatea de a dubla anumite câștiguri. Această funcție specială este disponibilă în sute de sloturi online. Merită ea încercată?

Dublajul la sloturi online are conceptul de „totul sau nimic”. Încă din start știi că îți poți dubla câștigul sau poți pierde tot. Este, practic, un concept similar cu pariurile pe cota 2 făcute la ruletă. Merită însă menționat că sunt și jocuri la care poți să pariezi doar jumătate din câștig, dar acestea sunt ceva mai puține.

În limbajul jucătorilor din România, funcția poartă denumirea de „dublaj”. În funcție de jocul ales, ea poate fi întâlnită și sub alți termeni, cum ar fi Gamble, Pariu, Double Up sau Joc de Noroc. Această alegere este strict a dezvoltatorului care a creat jocul respectiv.

De asemenea, dublajul la sloturi online are diverse forme și diferă de la un joc la altul. Cele mai întâlnite variante sunt cele în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru), cartea mai mică sau mai mare, partea pe care va ateriza o monedă (cap sau pajură) sau par ori impar la aruncarea unui zar, potrivit informațiilor publicate pe portalul pacanele-gratis.ro.

Ghid pentru a juca dublajul la sloturi online, pas cu pas:

  • Apeși pe Gamble, Pariu, Joc de Noroc ori Double-Up.
  • Instantaneu, se deschide o fereastră nouă în care vei vedea un mini-joc nou.
  • Alegi predicția ta.
  • În cazul în care ai câștigat, poți să pariezi toată suma, jumătate din aceasta ori să încasezi tot premiul.
  • În funcție de joc, poți repeta acțiunea de 3 sau 5 ori.

Dublajul la sloturi online pare, așadar, foarte atractiv. Mai ales dacă vii după un câștig important, te-ai putea gândi că îți poți înmulți și mai mult suma prin intermediul acestei funcții. Totuși, există câteva limitări. De exemplu, la sloturile dezvoltate de compania Play’n GO, poți paria doar câștigurile de cel mult 10x miza. La EGT, limita este de 35x miza.

Tot Play’n GO a modificat ușor funcția Gamble. Practic, la sloturile care au această funcție poți să mărești de 4 ori câștigul dintr-o singură rundă în cazul în care nimerești ce simbol va avea cartea ce va fi întoarsă (treflă, inimă, romb ori pică). Iar acest pariu poate fi făcut de 5 ori consecutiv. Sloturile de la acest provider fac parte dintre excepțiile amintite, la care poți miza jumătate din sumă.

Merită să joci dublaj la sloturi online?

Sloturile sunt o activitate recreațională menită să îți genereze distracție. Până la urmă, adrenalina va crește cu siguranță în momentul în care apelezi la dublaj. Însă, trebuie tot timpul să existe moderație, de aceea poți face dublaj la câștigurile mai mici, în timp ce pe cele mai mari să le încasezi. Nu de alta, dar dacă tot ai obținut un câștig maxim, de ce să riști să-l pierzi pe tot sau jumătate.

Partea bună este că sunt destul de multe sloturi online de top care beneficiază de această funcție. Printre cele mai cunoscute, la care poți să încerci funcția specială, sunt Lucky Lady’s Charm, Book of Ra, Shining Crown, Burning Hot și Book of Dead. Pe acestea le regăsești constant în topul celor mai bune sloturi online din România, astfel că e foarte probabil să le fi încercat deja, dacă ești pasionat de jocuri de cazino.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS