11.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCele mai mari premii jackpot din istoria loteriilor!

Cele mai mari premii jackpot din istoria loteriilor!

Loteriile sunt jocuri de noroc populare în toate colțurile lumii. E lesne de înțeles de ce majoritatea oamenilor sunt fascinați de mirajul unor premii generoase și de gândul că se pot îmbogăți peste noapte alegând numerele norocoase și investind sume mai mult sau mai puțin modeste.

Fie că vorbim de loterii online sau clasice, acestea au fonduri generoase de premiere. De-a lungul anilor, mai multe premii au intrat în istorie datorită valorilor lor extraordinare. Ești curios să vezi care au fost cele mai mari premii din istoria loteriilor?

  • Powerball – 2,04 miliarde USD (7 noiembrie 2022)
  • Mega Millions – 1,6 miliarde USD (8 august 2023)
  • Powerball – 1,586 miliarde USD (13 ianuarie 2016)
  • Mega Millions – 1,5 miliarde USD (23 octombrie 2018)
  • Mega Millions – 1,348 miliarde USD (13 ianuarie 2023)
  • EuroMillions – 230 milioane EUR (19 iulie 2022)
  • Powerball – 768,4 milioane USD (27 martie 2019)
  • Mega Millions – 656 milioane USD (30 martie 2012)

Când vezi astfel de sume, cu siguranță te gândești că tu ai putea fi viitorul câștigător. Însă, înainte de a face pasul spre o agenție LOTO sau a plasa un bilet la loto online, hai să aruncăm o privire asupra mecanismului de joc, cum sunt stabilite fondurile de premiere și care sunt șansele de reușită.

Când alegi să joci la loterie, vei cheltui o sumă modică pe o variantă de joc, dar cu speranța că vei câștiga marele premiu. În urma extragerii, într-un sistem aleatoriu sunt desemnați câștigătorii. Dacă ai norocul să nimerești toate numerele extrase, ai dat lovitura. Însă șansele scad invers proporțional cu numărul jucătorilor și a variantelor de joc. Cu cât o loterie este mai populară, cu atât șansele tale reale de câștig sunt mai mici.

O mare parte din suma pe care tu o pariezi va merge la fondul de premiere. Cu cât un premiu întârzie sa fie dat, cu atât acesta va crește spre deliciul jucătorilor. Cu cât sunt jucate mai multe variante, cu atât mai mult va crește marele pot.

Un premiu impresionant, cum sunt cele menționate mai sus, poate schimba viața fericitului câștigător. Ține doar de el cum își va gestiona câștigul. Astfel de câștiguri pot fi revendicate în două moduri. Câștigătorul poate opta pentru suma forfetară, adică să primească într-o singură tranșă o mare sumă de bani din premiul câștigat, sau poate opta pentru plăți anuale.

Ambele variante au plusuri și minusuri. Dacă alegi suma forfetară, vei plăti la stat numeroase taxe și impozite, dar chiar și așa te vei alege cu o sumă mare de bani pe care o poți folosi după bunul tău plac.

Dacă alegi ratele anuale, suma acestora va fi mai aproape de valoarea marelui premiu, dar vei avea disponibilă o sumă mai mică. E și o formă de a te proteja să risipești rapid banii.

Istoria arată că nu toți câștigătorii reușesc să gestioneze corect asemenea sume. Astfel de câștiguri pot veni la pachet cu stres și probleme neașteptate.

Concluzie

Cele mai mari premii din istoria loteriilor s-au făcut remarcate la nivel global. Jackpoturile oferite de Powerball, Mega Millions și EuroMillions fac mereu să curgă râuri de „cerneală” și schimbă peste noapte viața celor mai norocoși jucători de loto.

În concluzie, loteriile vor rămâne întotdeauna o sursă de entuziasm, adrenalină, suspans și speranță pentru milioane de oameni din întreaga lume. Însă nu uita că loteriile sunt jocuri de noroc.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS