17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDe ce să-ți pui uși de garaj de pe site-ul alexiana.ro, dacă ești din Craiova?

De ce să-ți pui uși de garaj de pe site-ul alexiana.ro, dacă ești din Craiova?

Ești din Craiova, așa că ții la bunurile tale (ca orice persoană, de altfel). Totuși, de ce să-ți iei uși de garaj de pe site-ul Alexiana Group? Află aici!

Dragi tovarăși și concetățeni, acest lucru nu e de glumă: se spune că în Craiova circulă mașini. Așadar, tare păcat ar fi ca ele să răcească, nu? Trebuie să le ferim de frig, de cald și de alte mașini. De aceea, e important să avem usi garaj Craiova de la Alexiana Group, mai ales dacă ținem la mașinile noastre. Bineînțeles, nu le putem pune un ceiuț să le țină de cald, așa că le parcăm în garaj. Dacă ai încă poartă de fier, ai aici motive să schimbi ușa!

Ține mașinii de cald iarna, iar vara-i face răcoare

Nu e un secret cum că mașina mașina ar mânca din aceeași farfurie ca tine, fiind precum un al doilea copil. Dacă îngheață, ai nevoie să stai zeci de minute în șir până să o dezgheți. Vara, intri în cuptor. Ei bine, temperaturile externe pot cauza defecțiuni. Așadar, de aia spunem că mănâncă din aceeași farfurie, că ești obligat(ă) să plătești reparațiile. Nu mai bine investești în ceva care ar preveni drumurile la service? Adică în uși de garaj de pe site-ul alexiana.ro? Promitem că mașina-ți va mulțumi.

Ușile de garaj de la Alexiana Group au următoarele specificații tehnice:

  • Panouri sandwich, fabricate în Elveția, din oțel galvanizat, cu umplutură din spumă poliuretanică ce izolează termic și fonic.
  • Sunt prevăzute cu protecție contra prinderii degetelor.
  • Dispun de un ax galvanizat.
  • Garnitura superioară/inferioară este din cauciuc (semi-industrială)
  • Sunt prevăzute cu acționare manuală, cu arcuri de torsiune Power
  • Sunt prevăzute cu sine de culisare și balamale galvanizate
  • Includ un sistem anti rupere arc.

O mașină ferită e o mașină fericită!

Mai știți, pe vremea pandemiei, că trebuia să păstrăm distanța unul față de celălalt? Așa și mașinile. Multe sunt parcate pe trotuar, ceea ce încurcă atât pietonii, cât și celelalte mașini. Dacă și tu parcai mașina pe trotuar din cauză că era prea greu să deschizi ușa garajului din diferite motive, află că ușile de garaj de la Alexiana Group pot fi acționate automat, cu telecomandă. Așadar, intri în garaj fără să mai ieși din mașină și parchezi ca un domn/doamnă. În plus, nici mașina nu ia viruși de la altele sau zgârieturi de la cetățeni supărați.

Alte motive pentru care să-ți iei uși de garaj

Sunt eficiente, sunt ușor de folosit, sunt aspectuoase și pot fi personalizate… ce să mai zicem, sunt țais! Totuși, iată un aspect mai puțin cunoscut al lor: plătești mai puțin la facturile lunare. Izolarea termică ajută în special din acest punct de vedere.

Și-am încălecat la volan și v-am spus despre uși de garaj, dar nu și de garanție. Cei care aleg să facă un upgrade și să-și pună uși de garaj, vor beneficia de o garanție extinsă de până la 11 ani. Sună bine? Cere o ofertă de la Alexiana Group.

Contact: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS