17.3 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTop 4 cămăși de bărbați ce vor întoarce toate privirile toamna aceasta

Top 4 cămăși de bărbați ce vor întoarce toate privirile toamna aceasta

Dacă vă numărați printre domnii pasionați de modă și vă regăsiți în stilul de îmbrăcăminte office-casual, atunci aflați că acest articol vă este dedicat.

În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre cum vă puteți asorta în acest sezon folosindu-vă de unele dintre cele mai versatile piese vestimentare din lume. Este vorba despre cămășile de bărbați, desigur și veți afla din ce modele puteți alege în această toamnă pentru a vă impresiona toți apropiații. La final, vă garantăm că veți rămâne cu inspirația dorită și că vă veți putea crea cele mai atrăgătoare ținute. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Când vine vorba de moda pentru domni, aveți o gamă largă de stiluri din care puteți alege. De la îmbrăcămintea casual până la cea classy, sporty sau de stradă, există o mulțime de categorii care vă pot deruta, dacă nu știți ce stil vi se potrivește. Însă, o singură categorie de îmbrăcăminte vi se poate asorta, indiferent de preferințe. Aici este vorba despre ținutele office-casual, potrivite atât pentru mersul la birou sau facultate cât și pentru ieșitul la întâlnire cu partenera sau plimbările prin oraș alături de cei dragi.

Acest stil vestimentar nu va face decât să vă scoată masculinitatea în evidență și să vă accentueze trăsăturile. Așadar, vi se va potrivi negreșit, indiferent de ocazie. De aceea, în continuare, ne dorim să ne concentrăm pe modelele de cămăși de bărbați care se vor asorta la perfecție cu acest stil și să vă dăm câteva idei de ținute ce vă vor pune în lumina reflectoarelor. De asemenea, veți afla și din ce tipuri de accesorii de sezon puteți alege, pentru a vă completa garderoba. Și astfel, la final, vă garantăm că vă veți simți mai inspirat ca niciodată. Dacă vă doriți să aflați cum vă puteți îmbrăca în această toamnă, iată despre ce este vorba.

Cămașa albă

Prima cămașă ce intră în atenția noastră este cămașa albă de bărbați. Simplitatea și minimalismul care o însoțesc vor da dovadă de eleganță supremă și vă vor ajuta să vă asortați cu orice eveniment. Iar când vine vorba de asortare, aflați că treaba dumneavoastră devine și mai ușoară. O puteți purta alături de orice fel de pantaloni, însă noi vă recomandăm jeanșii. Albastrul lor închis vor scoate și mai mult în evidență strălucirea cămășii. Nu uitați să asortați ținuta și cu o pereche de adidași comozi, pentru ca look-ul să devină cât mai confortabil și util. Asta este tot ce aveți de făcut!

Jachete

Trecem mai departe și ne întâlnim cu următorul model de cămașă pentru bărbați. Aici este vorba despre cămașa vișinie, uni. Vișiniul se numără printre culorile toamnei acestui an. Așa că, puteți purta această nuanță fără nicio problemă. Cămașa se va asorta de minune cu o pereche de pantaloni negri și ghetele favorite. Iar pentru ca ținuta să prindă o notă de mister, nu ezitați să finalizați cu o geacă de piele. Aceasta se află printre cele mai îndrăgite jachete pentru bărbați. Așa că, aveți toate motivele să o purtați! Puteți folosi acest outfit la serile romantice cu partenera sau ieșirile la restaurant cu familia.

Cămașa în carouri

Continuăm enumerarea promisă și ajungem la cel de-al treilea mod de asortare. Acum avem în prim plan cămașa în carouri. Acest model vă va face să ieșiți în evidență prin culorile calde care îl însoțesc. Puteți alege o cămașă în nuanțe de roșu, portocaliu, maro sau verde. Tot ce contează este să o asortați cu o pereche de blugi cargo și cei mai noi bocanci din garderobă. Așa, veți da dovadă de mister, dar și de masculinitate la cote înalte. Vă garantăm că veți fi admirat dacă veți alege o astfel de ținută.

Cămașă verde închis cu buzunar la piept

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al patrulea outfit. Pentru a vă completa garderoba și a dispune de ținute potrivite cu orice eveniment, nu ezitați să alegeți și o cămașă verde închis cu buzunar la piept. Aceasta va veni cu efectul masculin cu care v-ați obișnuit, plus potrivirea cu anotimpul în care ne aflăm. Vă recomandăm să o asortați fie cu o pereche de jeanși, fie cu o pereche de pantaloni negri. La final, bocancii favoriți și jacheta de blugi adăugate vor face ca vestimentația dumneavoastră să capete personalitate și să se remarce printre domni. Cu siguranță veți întoarce toate privirile.

Acum că ați aflat toate detaliile, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți cămașa de bărbați potrivită și să o asortați cu accesoriile. Printre cele mai folositoare regăsim șepcile, jachetele și smartwatch-urile în culori asortate. Lăsați-vă imaginația să zboare și, cu siguranță, veți reuși să creați și dumneavoastră outfituri fabuloase. Pe această cale, sperăm că articolul nostru v-a fost de ajutor. Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS