17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSeară memorabilă la Cineplexx Craiova. Actorii filmului "Retreat Vama Veche" au fost primiți cu entuziasm de sute de fani

Seară memorabilă la Cineplexx Craiova. Actorii filmului „Retreat Vama Veche” au fost primiți cu entuziasm de sute de fani

Cineplexx Craiova a devenit, pentru o seară, centrul atenției cinematografiei românești, odată cu sosirea echipei filmului Retreat Vama Veche. Evenimentul a fost un adevărat succes, reunind sute de cinefili și fani entuziasmați, care au umplut până la refuz sălile de cinema de la Cineplexx, biletele fiind epuizate cu mult înainte de eveniment.

Într-o atmosferă electrizantă, plină de emoție și entuziasm, publicul a avut ocazia unică de a-i întâlni pe unii dintre cei mai apreciați actori români ai momentului. Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, alături de regizorul Petre Năstase, au fost prezenți la acest eveniment special pentru a-și întâmpina fanii, oferind autografe și pozând alături de aceștia. Interacțiunea directă cu publicul a fost un moment de neuitat, iar căldura și deschiderea artiștilor au transformat seara într-o experiență de neprețuit pentru cei prezenți.

Cinematograful Cineplexx Craiova s-a dovedit a fi o gazdă de excepție pentru acest eveniment, confirmându-și încă o dată poziția de lider în organizarea unor momente culturale de înaltă calitate, care aduc împreună artiști de renume și un public pasionat. Faptul că toate biletele au fost vândute într-un timp record subliniază încă o dată aprecierea de care se bucură filmul românesc și starurile sale în rândul craiovenilor.

Evenimentul a fost un triumf pentru echipa Retreat Vama Vech

Evenimentul a fost un triumf pentru echipa Retreat Vama Veche, iar succesul său la Cineplexx Craiova reflectă dorința publicului local de a se conecta mai profund cu cinematografia autohtonă, prin astfel de întâlniri memorabile.

Filmul distribuit de Vertical Entertainment se vede acum la Cineplexx. Programul complet al filmului și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja șase locații – Băneasa, Titan, Craiova, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.

Citește și: Aviz de la Ministerul Culturii pentru satul de vacanță de la Polovragi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS