19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEducatieValeriu Zgonea: "Datoria cea mai importantă este să investim în viitorul copiilor"

Valeriu Zgonea: „Datoria cea mai importantă este să investim în viitorul copiilor”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a participat la deschiderea anului şcolar 2013 – 2014, la Şcoala „Pia Brătianu” din Bucureşti şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti. 
„Sunt onorat să fiu în faţa unor elevi care dovedesc şi, sper, vor dovedi în continuare că fiecare nouă generaţie reuşeşte să le depăşească pe cele dinaintea lor. Sunt onorat să fiu în faţa unor profesori care, prin rezultatele elevilor lor, fac cinste sistemului de învăţământ din România. Vreau să le mulţumesc tuturor profesorilor care îşi fac datoria. Vă felicit din toată inima şi îmi doresc ca în cel mai scurt timp să regăsim împreună reperele valorice ale învăţământului românesc. Strădania noastră în Parlament este să facem o lege a educaţiei mai bună, să răsplătim cum se cuvine munca profesorilor, să găsim resursele necesare investiţiilor în învăţământul românesc. Datoria cea mai importantă este să investim în viitorul copiilor”, a subliniat Valeriu Zgonea.
De asemenea, Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost prezent la inaugurarea Şcolii Gimnaziale “Dumitru Hera” din satul Băteşti, comuna Brazi, judeţul Prahova. Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a spus elevilor că şcoala rămâne în continuare cea mai bună cale pe care un copil o poate avea pentru a reuşi în viaţă şi i-a îndemnat să aibă încredere în ei înşişi, urându-le mult succes în noul an şcolar.
Valeriu Zgonea a fost însoţit în această vizită de preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Republica Malta, Angelo Farrugia, care efectuează o vizită în ţara noastră la invitaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor, precum şi de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS