4.2 C
Craiova
luni, 25 noiembrie, 2024
Știri de ultima orăEducatieUniversitatea Tehnică de Construcţii organizează admiterea online

Universitatea Tehnică de Construcţii organizează admiterea online

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti organizează admiterea de anul acesta 100% online. Viitorii studenţi se pot înscrie la una dintre cele 7 facultăţi ale universităţii pe platforma dedicată lor:  https://admitere.utcb.ro/.

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti oferă, pentru anul universitar 2020-2021, 855 de locuri cu finanţare de la buget şi 300 de locuri în regim cu taxă pentru studiile universitare de licenţă.

Înscrieri între 6 iulie – 16 iulie

Având în vedere contextul actual, admiterea la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti pentru studiile de licenţă se va derula online în perioada 6-16 iulie. Pentru toate programele de licenţă admiterea constă într-un concurs de dosare, pe baza rezultatelor de la bacalaureat.

10 motive pentru care alegi UTCB

1. UTCB face parte din Universitatea Europeană pentru Dezvoltarea durabilă inteligentă a zonelor de coastă urbană (EU-CONEXUS), instituţie transnaţională de învăţământ superior şi cercetare. EU-CONEXUS este unul din cele 17 proiecte de „Universitate europeană” finanţate de Comisia Europeană pentru a deveni universităţile model ale viitorului.

2. Salarii mari, impozite mici. Domeniile de studiu pe care le oferă UTCB sunt printre puţinele care contribuie la dezvoltarea durabilă a României şi aparţin unui sector economic prioritar. Astfel, absolvenţii UTCB vor avea de plătit impozite mai mici şi vor beneficia de salarii mai mari.

3. Job garantat. UTCB garantează un loc de muncă tuturor studenţilor încă din timpul facultăţii, dar şi după absolvire.

4. Şansă mare de a avea bursă. UTCB oferă cel puţin 10 tipuri de burse, precum: cele de merit, de performanţă, sociale şi extrabugetare. În ianuarie (la finalul semestrului I) se acordă 10 burse extrabugetare pentru anul I în funcţie de rezultate.

5. Cămin asigurat. Universitatea le asigura tinerilor cazare într-unul din cele 7 cămine studenţeşti din campusul aflat la doar 2 minute de sălile de curs.

6. Internship-uri de calitate. Studenţii beneficiază de stagii de practică la cele mai mari companii din domeniu şi se transformă apoi din stagiari în angajaţi.

7. Voluntariat. Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti organizează baluri, evenimente şi seri de conferinţe. Voluntarii deprind lucrul în echipă şi îşi dezvoltă abilităţi pentru viitorul loc de muncă.

8. Programe şi aplicaţii free. Pe parcursul studiilor, studenţii primesc software şi aplicaţii necesare pentru proiecte, precum licenţă Windows, pachet Microsoft Office, AutoCAD sau Allplan.

9. Proiecte de cercetare. Tinerii aplică şi îşi dezvoltă cunoştinţele prin proiecte de cercetare naţională, dar şi internaţională, cu sprijinul profesorilor. Este o şansă unică de a contribui la avansarea domeniului construcţiilor, dar şi de a evolua profesional.

10. Dezvoltare personală. Studenţii beneficiază de cursuri de dezvoltare personală graţie parteneriatului cu Banca Mondială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS