21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci grădinițe din Dolj au rata de vaccinare zero

Cinci grădinițe din Dolj au rata de vaccinare zero

Noua raportare a vaccinării la nivelul județului Dolj a schimbat scenariile de lucru cu elevii în mai multe unități școlare. Sunt 70 de școli și grădinițe care săptămâna aceasta funcționează online pentru că rata de vaccinare a personalului angajat este sub 60%. Printre acestea se numără și

cinci grădinițe care au rata de vaccinare zero. Acestea sunt: Grădinița cu program normal Cârna, Grădinița cu program normal Racovița, Grădinița cu program normal Seaca de Câmp, Grădinița cu program normal Secu, Grădinița cu program normal Ungureni. La acestea se adaugă și Clubul Copiilor Bechet unde este aceeași situație, nici un angajat nu este vaccinat. Potrivit reprezentanților ISJ Dolj aceste unități se vor deschide doar atunci când se va atinge pragul minim de vaccinare.

Conform ultimelor date centralizate din școli, în Dolj, în prima săptămână de școală după vacanța de două săptămâni au fost înregistrate și noi cazuri de COVID -19. Sunt 26 de cadre didactice confirmate cu această boală dar și 34 de elevi.

În clasa în care este depistat un singur caz de îmbolnăvire în rândul elevilor, cursurile cu prezență fizică se suspendă pentru o perioadă de 14 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS