6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj202 candidaţi la proba scrisă a examenului de definitivat în Dolj

202 candidaţi la proba scrisă a examenului de definitivat în Dolj

Proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2024, s-a desfășurat, azi, în centrul de examen de la Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova.
Dintre cei 229 de candidați validați pentru susținerea probei scrise, 18 candidați au fost absenți.
9 candidați s-au retras din proprie iniţiativă, solicitând anularea lucrării. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată. În statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare.

Subiectele, precum și baremele de evaluare au fost asigurate de către Centrul National de Politici și Evaluare în Educație și au fost afișate, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro  și la avizierele centrelor de examen.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 30 iulie, în centrul de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro

Primele rezultate vor fi afișate în data de 30 iulie, în centrele de examen și pe pagina dedicată. Contestațiile se depun la centrele de examen, conform calendarului aprobat. În zilele de 30 iulie până la ora 20:00 și 31 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la centrele de examen și pe site-ul anterior menționat, în data de 6 august.

Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care, pentru promovarea examenului, trebuie să fie de cel puțin 8 (opt).

Citeşte şi: (VIDEO) Incendiu în cartierul Popoveni din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS