12.8 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEducatieEdupedu: 13 medalii de aur obţinute de reprezentanţii României la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată din Indonezia. Elevii și-au plătit singuri biletele de avion

Edupedu: 13 medalii de aur obţinute de reprezentanţii României la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată din Indonezia. Elevii și-au plătit singuri biletele de avion

Elevii olimpici români au câștigat 13 medalii de aur la Olimpiada Internațională de Chimie Aplicată (IAChO) 2024 din Bandung, Indonezia, anunță într-o postare pe Facebook profesoara coordonatoare a acestora, Daniela Bogdan. Cei zece elevi sunt de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, informează Edupedu.

Danielei Bogdan, profesoara de la Colegiul Național „Sfântul Sava” (CNSS) din București care a coordonat cei zece elevi olimpici îi felicită în postarea sa pe elevi, dar și pe părinții lor, în condițiile în care au sprijinit elevii cu banii pentru participare.

Conform acesteia, familiile elevilor au plătit singure deplasarea în Indonezia, biletele de avion fiind la un preț mult mai mare decât dacă ar fi fost cumpărate din timp. Întârzierea la plată a fost cauzată de Ministerul Educației, care ar fi tergiversat chiar participarea la Olimpiadă, spune cadrul didactic.

Citeşte articolul integral aici

Citeşte şi: Gorj: Reparații la Postul Salvamont din Rânca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS