28.3 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil de un an si patru luni a murit inecat cu seminte de floarea-soarelui

Un copil de un an si patru luni a murit inecat cu seminte de floarea-soarelui

Un copil de numai un an si patru luni a murit ieri, in Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, dupa ce s-a asfixiat cu seminte de floarea-soarelui. Dorinel Ionescu, lasat nesupravegheat de mama sa, cu o seara inainte, a inghitit mai multe seminte. Copilul a fost dus de la Dragasani la Rimnicu Vilcea si apoi la Craiova, dar, din pacate, nu a mai putut fi salvat.

Miercuri seara, familia Ionescu din Dragasani a primit in vizita citiva priteni. In timp ce stateau cu totii la televizor si mincau seminte de floarea-soarelui, copiii se jucau prin preajma. ?Parintii nu l-au vazut pe cel mic ca a luat semintele in mina. Abia cind s-a inecat si a inceput sa tuseasca au realizat ce s-a intimplat?, isi aminteste cu lacrimi in ochi Maria Ionescu, bunica lui Dorinel.

Dupa ce s-a dus de urgenta cu copilul la Spitalul din Dragasani, familia Ionescu a fost trimisa la Rimnicu Vilcea. Ieri dimineata, Dorinel, insotit de fratele si bunica sa, a ajuns la Craiova. Era prea tirziu insa, copilasul murise cu putin timp inainte de a ajunge la SMURD. Bogdan, de trei ani, nu intelege de ce nu se mai trezeste fratiorul lui, Dorinel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS